13:00 ч.

14.08.18

1 мин.

0

0

0

Разкриха кои са най-големите и най-странните човешки страхове

от редактор |

Разкриха кои са най-големите и най-странните човешки страхове

Мъжете се страхуват най-вече от височини, а жените - от пълзящи насекоми и влечуги, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.


Допитването, целящо да разкрие най-големите човешки страхове, е осъществено по случай предстоящото откриване по-късно през годината на атракциона "Беър Грилс Адвенчър" в Бирмингам, предназначен да помогне за преодоляването им.


"Най-големият страх на човека е от самия себе си", казва приключенецът и експерт по екстремно оцеляване Беър Грилс, по чиито истински приключения са моделирани предизвикателствата в атракциона.


Допитването показва, че страхът от неизвестното сковава една четвърт от хората. Над една пета от индивидите признават, че се боят от затворени пространства.


Над 40 процента от участниците в допитването споделят, че изпитват боязън от три или четири неща, като повечето им страхове са се развили в детството.


Въпреки всичко голяма част от хората са готови да се впуснат в битка с фобиите си. Над 50 процента от анкетираните смятат, че най-доброто решение е директното изправяне срещу страховете. Поданиците на Нейно Величество са на мнение, че от полза са и книгите за самопомощ.


Сред най-странните страхове, посочени в допитването, са от боб, банани и прахосмукачки.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент