Симона Пейчева - безапелационен победител в "И аз го мога"

Симона Пейчева - безапелационен победител в "И аз го мога" | StandartNews.com

Симона Пейчева е победителката тази седмица в "И аз го мога". Тя представи сложна акробатика на кънки и се представи блестящо, въпреки че за пръв път в живота си се качва на кънки.

Конкурентката на Симона - бившата адреналинка Жана също се представи страхотно, макар и да призна, че има проблеми с вестибуларния апарат. Със сигурност изборът на журито бе труден.

Поради контузия на глезена Поли Генова не присъства в 5-ия лайв на шоуто. Клоунадата бе изпълнена професионално от опонента й Николай Георгиев, който получи служебна победа и прибави 3 точки в актива си.

Елен Колева и Иван Звездев се състезаваха помежду си с изпълнение на ориенталски танци. Изпълнението на актрисата бе обявено за "най-доброто за вечерта" от Елена Петрова.

Алфредо Торес и Яна Маринова трябваше да се преборят с жонглирането, но журито не остана очаровано от изпълнението на победителката в предишните две издания. "За първи път беше притеснена и това си личеше", заяви журито.

Камен и Ники Мартинов изпълниха сложна велофигуристика, като Мартинов надделя в това предизвикателство. Той пое отговорността да смени Поли Генова в следващото шоу, за да може тя да се възстанови по-бързо от контузията.

На 15 април в "И аз го мога" ще станем свидетели на страхотна акробатика, индийски танци, слайклайн - ходене и скачане върху опънат ластик, еквилибристика на кристални чаши и пеене на арии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай