15:40 ч.

29.07.18

1 мин.

0

7

0

Тръмп обеща: Никаква толерантност към намеси в американските избори

от редактор |

Тръмп обеща: Никаква толерантност към намеси в американските избори

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с екипа си по националната сигурност, за да обсъдят заплахите за междинните избори за Конгрес тази година, предаде АП.


Белият дом заяви, че президентът е дал ясно да се разбере, че правителството му няма да толерира външни намеси "от страна на която и да било държава или злонамерени актьори".


Това беше първото подобно заседание, което Тръмп свиква на фона на предупрежденията от представители на разузнавателните служби, че Русия възнамерява да се намеси в американския демократичен процес отново, отбелязва АП.


Тръмп все още редовно поставя под съмнение оценката на разузнавателните служби на САЩ, че Русия се е опитала да повлияе на президентските избори през 2016 г.


Според съобщение на Белия дом предмет на вчерашните обсъждания са били заплахи за изборите от страна на "злонамерени чуждестранни актьори", мерки за предоставяне на съдействие в областта на киберсигурността на държавните и местните власти и начини да се търси отговорност на тези, които се опитват незаконно да се месят в изборите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 04:44 · 31.07.2018
Ми да то имашe намeсаe когато бe шe важно за крадливото тръмпe са за каква намeсакe става дума
Потребител · 16:39 · 29.07.2018
Политически игри, много ясно че и КГБ и ЦРУ не спят по време на избори
Потребител · 07:03 · 30.07.2018
@Потребител Тук не става дума за разузнавателни служби (ЦРУ, КГБ....), а за пропаганда. Какво наричаш политически игри?
BarakBaghdadi · 08:37 · 30.07.2018
@Потребител Нищо не разбира, просто е безкрайно тъп!

КГБ не съществува от 25г....
Shopeto · 15:59 · 30.07.2018
@BarakBaghdadi ФСБ, БСП... за мен всичките са КГБ :)
BarakBaghdadi · 16:04 · 30.07.2018
@Shopeto КГБ звучи по-страховито. Хитрец си ти ;-)
BarakBaghdadi · 16:07 · 29.07.2018
Ейй, какво ще прави сега Путин??

Очаквам същият цирк и на идващите избори. Който и да загуби, Русия е виновна, който и да спечелич е човек на Путин. Ще падне забава :-)
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент