Одрусаха диджей Тити с 1900 лв.

Папазов наказан за 4 мача след скандалите с Рилецо

Одрусаха диджей Тити с 1900 лв. | StandartNews.com

Дисциплинарната комисия каза тежката си дума по казуса "Тити Папазов".

Старши треньорът на "Левски" и селекционер на мъжкия национален отбор по баскетбол няма да може да води "сините" за 4 мача, а освен това е глобен и с 1900 лв. До всичко това се стигна след грандиозните скандали след преиграването на полуфинала за Купата на България срещу "Рилски спортист". Изпълнителният директор на тима от Самоков Борислав Чилингиров пък отнесе парично наказание от 1500 лв. Санкциите са такива, защото бяха удвоени по специална точка в правилника.


Още преди края на заседанието Папазов бе обявил, че няма да обжалва наказанието.


От "Рилски спортист" обаче поискаха Тити да бъде освободен от поста национален селекционерна България. Решение по този въпрос ще има утре, когато се събира Управителният съвет на баскетболната федерация.


"Левски" спечели първи трофей в годината, в която чества 100-годишния си юбилей. "Сините" извоюваха Купата на страната след драматичен успех със 100:97 над "Черно море" на финала.


Ексцентричният наставник Папазов разцелува клубната емблема, която грееше на средата на полето в зала "Универсиада". По-късно в предаването "Пред банята" Тити призна, че ще е диджей по време на купона на отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай