Крило на "Лудогорец" се облизва за Холандия

Крило на "Лудогорец" се облизва за Холандия | StandartNews.com

Крилото на "Лудогорец" Върджил Мисиджан заяви, че е готов да се завърне в Холандия, ако някой от местните отбори му предложи трансфер, като интерес към него е проявявал ПСВ "Айндховен". Сега обаче той е готов не само да се върне в родината си, но пир възможност дори да отиде в германската Първа бундеслига. "Вече съм в четвъртия си сезон в "Лудогорец", а всеки футболист се стреми да постигне максимума в професионалната си кариера. Затова не смятам да стоя завинаги в България, макар и на върха. През лятото предпочетох да остана, защото знаех, че ще играем в Шампионската лига и предпочетох да не ходя в Чемпиъншип. Но всеки мечтае за Висшата лига, или за Бундеслигата", обясни той.

Изпълнителният директор Ангел Петричев пък контрира Христо Йовов за коментара му, че "Лудогорец" печели с късмет. "Аз имам две висши образования и не бих коментирал човек, който е със съмнително образование, обясни той. - Не съм убеден дали може да си напише името без правописни грешки, така че такъв човек не бих коментирал".
Мачът на шампионите с "Монтана", отложен от 17-ия кръг и който трябваше да се играе на 11 декември, беше отново пренасрочен, този път за февруари. Датата е дни преди първия 1/16-финален мач в Лига Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай