Теленор пусна Nokia 5

Теленор пусна Nokia 5 | StandartNews.com

Теленор предлага дългоочаквания модел Nokia 5 в своята търговска мрежа. С характерния за марката изчистен дизайн и с прецизно изработен алуминиев корпус, Nokia 5 притежава 5.2-инчов поляризиран HD дисплей с Corning Gorilla Glass, 13-мегапикселова основна камера с двойна светкавица, както и 8-мегапикселова предна камера, която е изключително подходяща за селфита.

Устройството работи с осемядрен Qualcomm Snapdragon 430 процесор, операционна система Android 7.1 (Nougat), с предварително инсталирани услуги от Google и без излишни екстри, която ще бъде обновявана редовно и 2 GB RAM. Nokia 5 предлага също възможност за достъп до 4G и притежава сензор за пръстови отпечатъци.

Теленор предлага Nokia 5 в черен цвят с 16 GB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 128 GB с microSD карта. Цената на устройството е 269,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99 или за 14,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай