12:28 ч.

27.07.17

2 мин.

0

0

0

Приложението MyTelenor с обновени версии

от редактор |

Приложението MyTelenor с обновени версии

Теленор предлага обновени версии на мобилното приложение MyTelenor за операционните системи Android, iOS и Windows. Чрез MyTelenor, всички частни клиенти на абонаментните планове на оператора, които използват устройства с Android и iOS, вече могат бързо и лесно да активират или деактивират услуги директно през приложението: мобилни и гласови услуги в роуминг, роуминг лимит и SMS с актуална информация за роуминг цени. Друга полезна функционалност на новата версия на приложението е известяване на клиента, в случай че набрания от него номер вече не принадлежи на мрежата на Теленор.


Обновената версия на MyTelenor за устройства с операционна система Windows включва подобрения в техническото представяне на приложението при активиране или деактивиране на допълнителни пакети, както и при услугата за предплатени карти Cash in Time.


Приложението MyTelenor е безплатно за всички частни и корпоративни клиенти на абонаментни и предплатени планове на Теленор. Чрез приложението, всеки потребител може лесно да се информира за текущото си потребление и сметка, както и за състоянието на своите пакети с минути, МВ за мобилен интернет на максимална скорост, SMS и други. Потребителите разполагат с непрекъснат достъп до инсталираното приложение дори след изчерпване на включените в плана им MB на максимална скорост. На разположение на потребителите е и възможност за покупка на допълнителни пакети с минути, МВ за мобилен интернет и SMS, пакети за HBO GO и други.


Всеки абонат може да заплаща своите задължения към Теленор директно от самото приложение чрез дебитна или кредитна карта, както и да преглежда подробна информация за месечните сметки на мобилния си номер за последните шест месеца. Възможно е също и презареждане на предплатена карта чрез въвеждане на номер на ваучер или с добавяне на сума към месечната сметка на абонат на договор.


MyTelenor предлага и подробна информация за магазинната мрежа на Теленор, като в зависимост от местоположението на потребителя може да посочи най-близките търговски обекти на оператора на картата на града, с тяхното работно време и телефон за връзка.


Приложението е налично и с меню на английски език.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент