14:30 ч.

01.08.17

2 мин.

0

0

0

Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

от редактор |

Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

От днес абонатите на VIVACOM IPTV могат да подреждат телевизионните канали по свой собствен вкус. Новата функция е отдавна искана от потребителите, защото им предоставя свободата сами да избират желаните канали.
Клиентите на интерактивната телевизия могат да пренареждат програмите като изберат от менюто опцията „управление" – подреждане на канали.


Отваряйки страницата, абонатите на VIVACOM могат да избират между една от трите опции: стандартната VIVACOM подредба, която са имали до момента, новата VIVACOM HD подредба, при която HD каналите са показани с приоритет, или да подредят програмите по удобен за тях начин.
С бутоните от 1 до 9 клиентите на телекома имат пряк достъп до любимите си телевизионни канали.


HD подредбата на каналите групира телевизионните програми по жанр, качество и рейтинг. Така абонатите на VIVACOM IPTV могат лесно и удобно да намерят желаното от тях телевизионно съдържание сред многобройните ТВ канали. С цел по-добро клиентско ориентиране, ще бъде модифицирана и стандартната VIVACOM подредба на каналите.


Възможността за персонализирана подредба на ТВ програмите е само една от услугите, които телекомът предлага на своите абонати. С интерактивната телевизия на VIVACOM потребителите могат да превъртат, спират на пауза и гледат на запис любимите си филми и сериали, за да не изпускат нищо това лято.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент