Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си | StandartNews.com

От днес абонатите на VIVACOM IPTV могат да подреждат телевизионните канали по свой собствен вкус. Новата функция е отдавна искана от потребителите, защото им предоставя свободата сами да избират желаните канали.
Клиентите на интерактивната телевизия могат да пренареждат програмите като изберат от менюто опцията „управление" – подреждане на канали.

Отваряйки страницата, абонатите на VIVACOM могат да избират между една от трите опции: стандартната VIVACOM подредба, която са имали до момента, новата VIVACOM HD подредба, при която HD каналите са показани с приоритет, или да подредят програмите по удобен за тях начин.
С бутоните от 1 до 9 клиентите на телекома имат пряк достъп до любимите си телевизионни канали.

HD подредбата на каналите групира телевизионните програми по жанр, качество и рейтинг. Така абонатите на VIVACOM IPTV могат лесно и удобно да намерят желаното от тях телевизионно съдържание сред многобройните ТВ канали. С цел по-добро клиентско ориентиране, ще бъде модифицирана и стандартната VIVACOM подредба на каналите.

Възможността за персонализирана подредба на ТВ програмите е само една от услугите, които телекомът предлага на своите абонати. С интерактивната телевизия на VIVACOM потребителите могат да превъртат, спират на пауза и гледат на запис любимите си филми и сериали, за да не изпускат нищо това лято.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай