03:30 ч.

24.03.16

1 мин.

2284

0

0

Дамите ползват таблета за сърфиране и шопинг

от Стандарт |

Дамите ползват таблета  за сърфиране и шопинг
Снимка: Илияна Кирилова, архив

Дамите използват своите таблети за сърфиране в интернет /75,6%/, за социални мрежи /70,6%/, за електронна поща /68,9%/, за четене на новини /67,2%/ и за онлайн шопинг /46,2%/. Това сочи проучване на Интел сред българските жени.


В анкетата са участвали 304 души между 18 и 55 годишна възраст. 75,8% от тях са отговорили, че използват таблети. Мнозинството /41,2%/ притежават устройството между 2 и 4 г. Най-интензивно го употребяват домакините, младите хора и студентите, докато най-дългогодишните потребители са хората с по-високи доходи, родителите на деца между 6 и 17-годишна възраст, хората между 45 и 49 г. и живеещите в по-големите градове.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент