100 000 с ваучери за храна от Томбоу

100 000 с ваучери за храна от Томбоу | StandartNews.com

17 компании се борят за златните отличия на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, които ще бъдат връчени на 29 април. Наградите са в три категории - "Качество", "Растеж" и "Иновации". В първата - "Качество", се състезават 8 компании - "Асарел Медет", "Девня Цимент", "Елит Тръвел Интернешънъл", "Минстрой холдинг", "Сименс", "Томбоу България", "Холсим България" и "Юробанк". За втората - "Растеж", са номинирани "Аурубис България", "Градус-1", "Ден и Нощ", "Лидл България", "Минстрой холдинг", "Трейс груп" и "Уолтопия". В третата група - "Иновации", са "АстраЗенека България", "Минстрой холдинг", "Солвей Соди", "Каолин" и "Юробанк България". В дните до 29 април в. "Стандарт" ще публикува коментари на собственици и мениджъри на номинираните компании и ще представи успехите на управляваните от тях дружества.

Повече от 10 години българският оператор Томбоу България ООД участва активно в налагането на ваучерната система в страната. И днес е една от водещите компании в този пазар, на който успешно се конкурира със световните лидери. "Мисията ни е активно да налагаме и разширяваме ваучерната система в България, като по този начин подобряваме ежедневното хранене на работещите българи", заяви пред в. "Стандарт" Манол Курдаланов, управител на Томбоу България.

Компанията е сред номинираните за годишните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) в категорията "Качество".

Ваучерите за храна са средство за замяна, което служи за закупуване на хранителни стоки. Те са социална придобивка, чиято цел е свободата на избор на здравословна и пълноценна храна. Работодателите предоставят ваучерите за храна на служителите си като част от програмата им за социална отговорност. Те могат да се използват в хипермаркети, хранителни магазини, ресторанти, кафенета, заведения и други търговски обекти - всички, които са част от търговската мрежа на Томбоу България ООД. "Наред с ваучерите за храна ние предлагаме и ваучери за подарък, ваучери за предпазна храна и др., като към момента общо обслужваме над 100 000 ползватели в повече от 8700 търговски обекта на територията на цялата страна", заяви управителят на дружеството Манол Курдаланов. "В дейността си прилагаме екипния стил на работа, който, съчетан с използването на високотехнологични средства за производство, комуникация и обработка на информацията, ни позволява да изпълним качествено и в срок всеки ангажимент", допълва той.

От началото на 2011 г., за да посрещне новите предизвикателства на пазара, компанията въвежда нови процеси в своята дейност, като собствено производство на ваучери и приемането и четенето на реализираните вече ценни книги. Останалите дейности, които осъществява компанията, са търговската дейност с ваучери, насочена към работодателите към търговските обекти, проверка и последваща обработка на ваучерите, управление, обслужване и отчитане на движението на паричните потоци между работодатели и оператори и между оператор и търговски обекти.

В момента компанията разработва и внедрява нови продукти като туристически и електронни ваучери. "Ние сме най-динамично развиващият се оператор на ваучери за храна, опериращ с пет офиса в страната - два в София и по един в Пловдив, Варна и Русе", казва Манол Курдаланов. Eкипът на компанията е от над 40 професионалисти, които достигат до всяка точка на страната. През 2009 г. Томбоу България внедрява и успешно сертифицира Система за управление на качеството в съответствие със стандарт ISO 9001:2008. Системата претърпя вече и две успешни ресертификации - през 2012 г. и през настоящата 2015 г. Томбоу България е първият български оператор на ваучери, сертифициран по ISO 9001:2008.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай