Обявиха Бойко за "строител на нова България"

Старейшините преизбраха председателя си

Обявиха Бойко за "строител на нова България" | StandartNews.com

София. С благодарности и признателност започна отчетно-изборното събрание на Старейшините на ГЕРБ. На него премиерът Бойко Борисов беше обявен за "строител на нова България".

"Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България, изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ПП на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов." Това заяви председателят на СГЕРБ Николай Андреев при откриването на събранието.

Благодаря на всички министри, евродепутати, кметове и координатори, съдействали на най-важните инициативи на нашата организация”, добави Андреев. Приоритет на партията е да се раждат повече деца, стана ясно още от думите му.

„Младежкото ГЕРБ заяви, че до юли 2012 г. са се родили над 500 бебета на нейни членове. Броят на родените през същия период внучета на старейшините е още по-голям”, добави той.

Цветан Цветанов пък припомни какъв е приносът на партията към младите хора.

От 2005 г.  има изградени над 40 нови детски градини, каза Цветан Цветанов.
Вашият опит и знания са основата за много от решенията, които се взимат от ГЕРБ, каза Цветанов на старейшините и не пропусна да ги похвали.

"Вашият жизнен опит е изключително важен. Всички ние заедно трябва да градим България. Вие дадохте идеите и съветите за това какво трябва да направим”, добави Цветанов.

Старейшините получиха прознание и от кмета на столицата Йорданка Фандъкова.

"Благодаря за подкрепата на местните избори. Столична община работи с организацията на СГЕРБ и подкрепя всяка изключително интересна идея като тази за изграждането на детски градини", каза Фандъкова.

Цецка Цачева също поздрави Старейшините и то от името на ПГ на ГЕРБ.

Респектирана съм от вашата дейност, но това не е достатъчно, защото се намираме в много важна предизборна година, каза председателят на Народното събрание. В парламента сблъсъкът на политическите сили вече започна, но ние имаме самочувствието да говорим за постигнатото и за амбициите ни, уточни Цачева.

Николай Андреев е новият-стар председател на Старейшини ГЕРБ, реши отчетно-изборното Общо събрание. Кандидатурата на Андреев беше одобрена с абсолютно мнозинство.Предстои избирането на Национален изпълнителен съвет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай