10:55 ч.

17.05.18

1 мин.

0

0

0

Антонио Таяни: Трябва да работим за стабилността на Западните Балкани

от редактор |

Антонио Таяни: Трябва да работим за стабилността на Западните Балкани

„Трябва да работим за стабилността на Западните Балкани", заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни преди срещата на върха, която се провежда в София.


"Има много страни, които са кандидати, за да влязат в ЕС – Черна гора, Сърбия и други. При тях обаче съществуват проблеми, свързани с тероризма и миграцията. Моето предложение би било един пакет, който да седят финанси за изграждането на инфраструктура, за железопътни линии, за дигиталната инфраструктура, които напълно ще подкрепят предложението на комисар Габриел за дигитализацията", заяви Таяни.


На въпрос дали смята, че сега Западните Балкани имат по-голям шанс, той отговори, че според него в момента е възможно да се постигне някакво съгласие за 2025 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент