Цвети: Чаках този момент толкова дълго

Цвети: Чаках този момент толкова дълго  | StandartNews.com

Сидни. Цветана Пиронкова бе изключително щастлива, след като за първи път в кариерата си се класира на финал в турнир от WTA. Цвети е на един мач от първа мечтана титла, след като по-рано днес победи Петра Квитова с 6-4 6-3.

"За първи път съм на WTA финал, чувството е невероятно! Чаках този момент толкова дълго време", каза Цвети минути след поредната си великолепна победа в Сидни.

"Разбира се, в края на мача бях нервна, но успях да се справя с напрежението. Чувствам се невероятно щастлива! В същото време се опитвам да остана здраво стъпила на земята и да се концентрирам върху следващия си мач, който е най-важният през седмицата. Нямам търпение", добави родната тенисистка по повод първия ѝ финал.

"Достигането ми до финал, а защо не и спечелването на титлата, е нещо, за което мечтая от доста дълго време и нещо, което ми липсваше в кариерата. Така че сами може да си представите как ще се чувствам утре на корта. Ще видим какво ще се случи", каза още Цветана Пиронкова, цитирана от tenniskafe.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай