Дерменджиев: Тепърва ще печелим точки

Дерменджиев: Тепърва ще печелим точки | StandartNews.com

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев не падна духом от загубата с 1:3 от ПСЖ и оптимистично ни призова тепърва да очакваме още точки от "Лудогорец" в Шампионската лига.

"Искам да благодаря на футболистите, за това , което те направиха в този мач, одобри обстановката той. - Това е ПСЖ, а тези мачове се играят на грешка. Видяхте, че щом феновете изпращат отбора с аплодисемнит, значи са доволни. Искахме да играем като равен с равен и не сме се затваряли в защита. Затова публиката остана доволна. Това е игра на грешки и който направи по-малко... особено срещу такива опасни футболисти. Имаше и иизпусната дузпа, а какво можеше да стане, ако бяхме я вкарали, не знам - това са гадания. Ние ще вземем още точки, отборът израства. Виждате, че момчетатае играят без притеснения и освободено."

Колегата му Унай Емери беше доволен, че кризата в отбора беше парирана.

"Казах на играчите си да играят спокойно, заяви испанецът. - Беше много важно при 0:1 да запазим спокойствие. Владеехме притежанието на топката и създавахме ситуации. Затова и вкарахме толкова голове - защото създадохме много положения. "Лудогорец" е труден отбор, бяха се подготвили да бият, имаха и дузпа. И добре, че Алфонс я спаси."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай