Драма за 3:2 на ПФК "ЦСКА-София" и "Левски"

Драма за 3:2 на ПФК "ЦСКА-София" и "Левски" | StandartNews.com

ЦСКА хлъзна "Левски" с 3:2 в голово шоу на националния стадион вчера. Мачът бе повече за чест що се отнася но "червените", които ще завършат твърдо на второ място в Първа лига. Докато за "сините" бе много важен, тъй като всеки още третото място в крайното класиране не е сигурно, тъй като "Берое" дебне от задна позиция.

Емоциите в мача бяха само на терена, тъй като заради дъждовното време националния стадиона бе доста празен. Двубоят стартира добре за ЦСКА. "Червените" успяха да открият резултата в 19-ата минута. Последваха по-добри минути за "Левски". И след груба грешка в защитата на ЦСКА, Паулиньо излезе сам срещу Черняускас и му направи мрежички за 1:1. Така завърши и първото полувреме.

През втората част играта изглеждаше заспала, но Кристиян Малинов даде нов аванс на "червените" с попадение в 57-ата минута. "Левски" трябваше да натисне и го направи. След изпълнение на корнер в 78-ата минута Станислав Костов вкара много красив гол с пета за 2:2. В последните минути мачът се отвори много и двата тима изпуснаха страхотни положения, които можеха да донесат победата. Все пак късметът се усмихна на ЦСКА и в минута преди края на редовното време Пинто донесе радост на "червената" агитка.

Така ЦСКА вече има 78 точки преди последния си мач с "Берое" на ст. "Българска армия" този уикенд. "Левски" пък отива в Стара Загора, където ще гони успех на живот и смърт срещу "Верея". Причината е, че "сините" имат 61 точки - две повече от "Берое".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай