17:05 ч.

16.08.17

1 мин.

0

0

0

Борислав Михайлов отстрани скандален шеф от БФС

от редактор |

Борислав Михайлов отстрани скандален шеф от БФС

Президентът на БФС Борислав Михайлов отстрани областният шеф за Монтана Ангел Стоянов. Причината за това е обвинението към него в сексуален тормоз от страна на съдийката Теодора Тодорова. Тя разпространи чат, в който Стоянов твърди, че иска да я изнасили и да я превърне в своя робиня.


След приключване на проверката, извършена от Зоналния съвет във Велико Търново и докладна записка от зоналния председател Бончо Генчев, Борислав Михайлов се разпореди шефът на областния съвет Ангел Стоянов да бъде временно отстранен от поста, докато се изяснят обстоятелствата по избухналия скандал с женския футболен клуб "Атлетико" (Лом), се казва в информацията от БФС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент