08:40 ч.

21.09.17

2 мин.

0

1

0

Атаката срещу "Левски" е пълна простотия и аматьорщина

от Димитър Байлов |

Атаката срещу "Левски" е пълна простотия и аматьорщина

Привърженици на "Левски" продължават да негодуват от необоснованите претенции към стадион "Георги Аспарухов" от страна на областната управа на София. Според губернатора Николай Пехливанов клубът ползва неправомерно базата, защото няма договор и не плаща наем.


В миналия брой на "Стандарт" бившият конституционен съдия Георги Марков обясни, че стадионът е даден на "Левски" за вечни времена и безвъзмездното му ползване не подлежи на коментар. "Всичко, касаещо стадиона, е уредено в тристранно споразумение - между клуба, държавата и общината", увери и бившият кмет на София Стефан Софиянски. Днес даваме думата и на други известни почитатели на "сините".


* * * * *


Атаката към „Левски" е толкова плоска, че няма на къде повече. Аматьорщина! На мен от една страна това ми харесва. Защо? Защото „Левски" отново е трън в очите на някой. Иначе за какво им е да говорят за „Герена" и да обясняват надълго и широко как „сините" не си плащали данъците.


Много ни е къса паметта май. Забравиха ли как един друг клуб не плати данъци в размер на 11 милиона лева! Къде са някакви си 80 хиляди, къде 11 милиона. Но явно онова не е интересно. „Левски" сега е силен и трябва да се атакува. Няма лошо и това ще отмине. „Левски" е свикнал да се бори с всички, със статуквото. И пак ще го направи.


Областният управител аз не го разбрах. Няколко пъти изслушах думите му. Значи въпросът се подмятал от институция на институция. Защо така? Толкова ли няма кой да се захване и да разчекне казуса. Да се види кой е виновен - „Левски" или институциите. Как пък толкова години клуба ползва „Георги Аспарухов" и никой нищо не каза. Нека да не се забравя най-важното – „Герена" е изграден от феновете на „Левски". Тези хора са дали от залъка си, за да може любимия им клуб да има стадион, тъй като собствения му е отнет.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:15 · 21.09.2017
Много моля простите хора да ен намесват името на велик българин с ритането на топка. ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА. Нито името на Левски. Нито името на Ботев.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент