Уилям и Хари влизат в "Междузвездни войни"

Уилям и Хари влизат в "Междузвездни войни" | StandartNews.com

Уилям и Хари може би ще се появят в осмия филм от "Междузвездни войни". Все още обаче няма нито официален коментар от говорителя на принцовете, нито потвърждение от продуцентите на космическата сага. Говори се, че внуците на кралицата са били на терен в костюми, но дали сцените с тяхното присъствие ще останат в окончателната версия, също не може да се прогнозира.

Новината тръгна из световните медии, след като Джон Бойега, който е сред звездите на новата трилогия от култовата поредица, даде интервю за Радио 4 на Би Би Си. В него той сподели: „До гуша ми дойде с тези тайни за принц Уилям. Те бяха на снимачната площадка. Том Харди също". 25-годишният актьор, който ще се върне като Фин и в новото продължение „Последните джедаи", обаче си спести други подробности около височайшите превъплъщения. „Режисьорът дойде и им каза, че е време „да ги облекат", коментира Бойега.

Да припомним, че през април на миналата година се разчу за гостуването на Уилям и Хари на „Междузвездни войни" в студиото в Западен Лондон. Тогава принцовете са разгледали декорите, маските и извънземните същества, а после са обядвали с екипа. Те са получили инструкции за използване на светлинни мечове от самия Марк Хамил - легендарният рицар джедай Люк Скайуокър, и от Дейзи Ридли - новата главна героиня Рей. Принц Уилям е президент на Британската академия за филмови и телевизионни изкуства. Осмият епизод се очаква по кината на 15 декември на 2017-а.

Междувременно стана ясно, че "Дисни" ще заснеме филм Оби-Уан Кеноби, информира "Гардиън". Той е от главните герои и обучава младия Анакин Скайуокър (Дарт Вейдър) за джедай, а по-късно и сина му Люк Скайуокър. Но според „Варайъти" все още няма изготвен сценарий за историята на Оби-Уан, изигран в началото от сър Алек Гинес през 1977-а и от Юън Макгрегър в по-новите части.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай