Код възнесение: 11.11.2011

Mилиони чакат отваряне на портал между световете

Код възнесение: 11.11.2011 | StandartNews.com

София. Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици -11.11.2011. Навръх празника на свети Мина пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.
"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина. "От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова. По думите й хората ще съберат разпръснатите си аспекти, различните индивидуалности в едно енергийно Цяло, обединено от Любов. Милиони хора ще работят на този ден, вплели съзнания, енергия и визия за една нова Земя, мирна, хармонична, изцелена", разяснява Генкова (виж медитацията за повдигане на съзнанието в карето - б.а.).

Времето изчезва

Контактьори от ранга на Лий Каръл, който преди месец гостува у нас заедно със съществото Крион, казва, че шестте единици от датата дават числото 6. Но тъй като животът в нашия свят е дуален ( добро-зло, студено-топло), то задължително срещу тази цифра се проектира още една огледална. Събрани двете дават именно числото 12 на нашата дванадесетомерна Вселена. Около сакралната дванайсетка се върти човекът от време оно. Толкова са деленията на часовниците ни, годишните месеци в календара, зодиакалните знаци, описващи човека като личност и характер. След една седмица обаче решетката на времето ще се пропука и ще можем да пренапишем историята на Земята. С позитивните си мисли цялото човечество ще е в състояние да препрограмира минало, бъдеще, карма - всичко.
Крион - извънземното, с което Каръл общува, поетично описва датата с клонираните единици като ден на съдбата, в който "златната нишка ще бъде вплетена в Новия килим на Времето на вашата Единна планетарна галактическа съдба. В нощта на 10.11.2011 в централния Слънчев Камелот на галактиката всички души са поканени на бал, в който да направят своя избор за Великия преход на Земята".

Прелюдия към 2012

"11.11.11 е най-важният подготвителен процес преди 2012", коментира Мартина Генкова. Тя е убедена, че работата на всички работници на светлината ще повлияе и ще промени колективното съзнание - към изцеление на личните проблеми, физически, душевни, както и ще затвори раните на планетата и ще я подготви за прехода към триадата - 12.12.2012.
Знаците вече били налице. "Всички ги усещаме и ги виждаме - дори тези, обичайните скептици, които се водят по силата на логиката и разума. Вибрациите на хората и планетата се променят. Все повече започват да се обръщат към себе си, търсят духовен път за развитие, дават сила и проявление на отдавна скритите си и потиснати мечти, стремежи и таланти. Всички сме на прага на огромен енергиен преход и скок в квантовото поле", посочва младата дама.
Според нейната теория предстои да се активират многоизмерните части на ДНК, които все още са в латентно състояние. Ще стане още по-тънък воалът, който ни отделя от другите измерения. "Дори сега на моменти е толкова осезаема границата между световете, че много хора ги усещаме и ги виждаме. А виждането - отваряне на третото око, телепатия, контакт с висши същности от паралелни измерения, ще стане нормално за голяма част от хората. Ще създадем безкрайни възможности за еволюционно развитие на планети, галактики и на цялата Вселена. Ето защо значението и на идващата 2012 година е много, много велико! На 11 ноември предстои да се отключи един от най-важните енергийни портали в процеса на този квантов скок към новата реалност на планетата, за която и маите са ни предупредили", припомня Генкова.

Видението на Слава

Според американците "тройната портална дата" е най-мощната през последните космически еони. Тогава около стратосферата ще се образуват 12 слънчеви диска, които ще предизвикат кристален вихър от скритите атлантски бази на земята. У нас се твърди, че съществуват такива под платото на Мадара, в Рила планина и под Родопите. Те ще излъчват божествена енергия на нулевото поле - чиста и безусловна любов. Под формата на светлинен код тя ще нахлуе от пето към четвърто измерение към нашето трето. Целият процес обаче нямал случаен характер, защото се дирижирал от самият Създател.
Сред кръговете на хората с паранормални способности усилено се говори, че тройната портална дата ще отключи вероятно и новите възможности на ДНК. Това е нейната скрита светлинна структура, която до момента умишлено се криела от определени висши кръгове на нашата планета. 
Езотерици коментират още, че именно това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова.
Приживе самата Ванга признала, че "леля Слава е едно богово ниво" над нея във вселенската йерархия. Севрюкова предрекла редица събития безпогрешно. За далечното бъдеще тя имала видение, че човек ще се откаже от ракетите и ще пътува към далечни галактики само със силата на своето съзнание и ДНК.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай