Изберете град според зодията

Изберете град според зодията | StandartNews.com

Ню Йорк и София - за авантюристи, Пловдив и Флоренция - за артистични романтици

Няма съмнение, че зодиакалните знаци определено оказват огромно влияние върху характера, вкусовете и възприятията. Всеки човек е мотивиран от представата си за душевен и битов комфорт и именно спрямо нея решава дали да живее в голям или малък град, дали да остане на юг или да поеме на север. Никой не може да избере къде да се роди, но на по-късен етап всички имаме шанса да изберем къде да живеем. Ако градът, който обитавате в момента, не ви дава усещането, че сте у дома, а в същото време не знаете къде бихте се чувствали най-добре, проверете коя точка по света е най-подходяща според зодията ви. Ако не друго, то поне ще сте наясно коя дестинация е вашата за следващата ви ваканция.

Овен

Нетърпеливият и вечно мислещ Овен се нуждае от космополитен град, който да е в унисон с постоянно търсещия му дух. Затова представителите на тази зодия могат да са сигурни, че Ню Йорк ще отговори на всичките им очаквания. Освен това, Овните са създадени за активен и изпълнен с приключения живот. Градът, който всекидневно ще им дава нужната доза адреналин и авантюри, е Лас Вегас. Ако обаче не можете да си го позволите, и София ще ви свърши работа.

Телец

Телците държат да бъдат финансово независими, свободни и да живеят луксозно. Рогатите чаровници се славят и със своите кулинарни навици. Въпреки това, тази зодия е истински любител на изкуството и цени високо красотата. Несъмнено Рим е градът, който може да съчетае всичко това - от вкусна кухня до културни забележителности. А за нашенеца - Пловдив. Там има прекрасни кръчми и стари къщи, римски Амфитеатър с удивителна акустика за опери и концерти. Неслучайно някои от най-ярките представители на артистичната бохема е от Филибето - Начо Културата, Димитър Киров, Георги Божилов, Йоан и Милчо Левиеви.

Близнаци

Активните и любознателни Близнаци имат нужда от град, който постоянно се променя и е в състояние да ги изненадва всеки божи ден. Потребността им от нови изживявания и непрестанното им любопитство могат да бъдат задоволени и в Лондон. Столицата на Острова създава на комуникативните Близнаци идеалната обстановка, в която те няма да скучаят. Варна е може би родният избор.

Рак

Раците обичат да бъдат по-различни от останалите и никога не се сливат с тълпата. Невероятно чувствителната им природа винаги ще ги кара да търсят някой емоционален град. Париж със своето излъчване ще се окаже перфектното решение за ранимата натура на мъжете и жените, родени под влиянието на този знак.

Лъв

Енергичните и силни лъвове имат нужда от място, на което да се чувстват спокойни. Ако е и слънчево, значи това е лъвският рай. Те обичат топлото време и плажовете - нали са огнена зодия, няма как да бъде по друг начин. Техният град за живеене е точно Барселона, който съчетава всичко, което е важно за тези стабилни персонажи. Предложението за родните лъвове са Созопол и Несебър.

Дева

Който е роден под този изключително "подреден" знак, има нужда от пространство, в което всичко е добре организирано. При Девите решаващи са рутината и дисциплината. Затова, ако живеят в различен град от Берлин, никога няма да се чувстват като у дома си. У нас за тях е Бургас - той често влиза в различните класации. Девите обаче са страхотни пътешественици - така че не биха се отказали и от комбинирано "живеене". Хладно ли е из Европа - в Малта, Крит и Кипър. Топло ли е на Стария континент - в Нормандия, Скандинвия и Дъблин.

Везни

Аристократичната и вечно вежлива Везна си пада по всичко друго, но не и по шума на мегаполиса. В същото време обаче не се отказва от приятни партита по елитни клубове, одобрени от приятели. Венеция е точното място за живеене за представителите на тази зодия. Там има достатъчно дворци, места за сбирки на международния хайлайф, както и бутици от световна класа. Защото Везните си падат и по изискания шопинг - а не навсякъде той е точно в тази графа.

Скорпион

Въпреки решителността и силата, която притежават представителките на тази зодия, нека не забравяме, че тя също спада към водните знаци, прочути със своята ранима душевност. Скорпионите имат нужда от добре уреден, но и интересен град като Копенхаген, например. Борбеният им характер обаче все някога ще ги отведе на тяхното място - във ветровия Чикаго.

Стрелец

Авантюристи по натура, Стрелците биха се чувствали най-удобно, пътувайки и сменяйки местата за живеене. Супер доволни ще са, ако не се застояват дълго. Но въпреки това, бъбривите представителки на тази зодия ще останат впечатлени от слънчевото настроение в Лисабон.

Козирог

Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, галерии и всякакви други забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Точно затова, Санкт Петербург е перфектен за тях.

Водолей

Вятърничавите Водолеи обичат да грабят от живота с пълни шепи и трудно биха се задържали в малък и спокоен град. Те обичат бурните купони и живот на скорост. Може би Мадрид и Париж са техният удобен пристан. А у нас - няма нещо, което да е достойно за интуитивната им и свободолюбива натура.

Риби

Добродушните и артистични Рибки могат да са в хармония със заобикалящия ги свят, само ако се намират в близост до течаща река или друг водоем. Ако има начин това да се комбинира и с малко романтика, със сигурност няма да се колебаят дълго преди да стегнат куфарите за Флоренция.

Овен - Ню Йорк

Телец - Рим

Близнаци - Лондон

Рак - Париж

Лъв - Барселона

Дева - Берлин

Везни - Венеция

Скорпион - Копенхаген

Стрелец - Лисабон

Козирог - Санкт Петербург

Водолей - Мадрид

Риби - Флоренция

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай