Кмет дари Слай с бижу на 60 века

Гледат кадри от "Непобедимите" 3 в палатка, Уесли Снайпс разказва за екшън сцените

Кмет дари Слай с бижу на 60 века | StandartNews.com

Варна. "Непобедимите" се обзаведоха с реплики на бижута на 6000 години. Кметът на Варна Иван Портних изненада Слай и компания с даровете. Той им връчи реплики на най-старото обработено злато в света, открито във Варненския халколитен некропол. Подаръците не са от злато, но имитират жълтия цвят на старите бижута.

Портних се срещна с част от актьорите, които в момента снимат във Варна третата част на холивудската суперпродукция. Кметът стъпи на снимачната площадка по покана на Ави Лернер, продуцент и собственик на "Ню имидж". "Домакинът" разведе градоначалника из лагера на сомалийски бандит, опънат на пристанището в морската столица. Той напомни, че в масовите сцени са ангажирани 1200 души от региона.

По-късно Иван Портних заедно със Силвестър Сталоун изгледа част от заснетите кадри в палатка, превърната в импровизирана монтажна. Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Уесли Снайпс пък разказаха на кмета подробности от екшън сцените, в които участват.

"Бяхме посрещнати много любезно от екипа, актьорите бяха приветливи, споделиха отличните си впечатления от града. Много бяха заинтригувани от репликите на най-старото обработено златно съкровище в света, открито край Варна, които им подарихме", разказа по-късно Иван Портних.

В "Непобедимите" 3 участват още Арнолд Шварценегер и Харисън Форд. Мики Рурк пък пристигнал на варненското пристанище в сряда сутринта с голям "Мерцедес G-класа". Очаква се суперпродукцията да тръгне по кината следващия август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай