21:05 ч.

27.03.15

1 мин.

2871

0

0

Airbus Group търси български доставчици

от Стандарт |

Airbus Group търси български доставчици

Airbus търси български фирми, които да станат поддоставчици в производствената дейност на компанията. Представители на Airbus Group проучват възможностите за сътрудничество с български компании, съобщиха от БТПП. Главният секретар на БТПП Васил Тодоров се срещна с представители на Airbus Group в Палатата. Армин Випих от отдел "Доставки и маркетинг за Източна Европа" и Пиер де Бортоли, ръководител на проект "Глобално управление", са на посещение в България с цел опознавателна мисия и проучване на възможностите за бъдещо сътрудничество с български фирми поддоставчици.


На срещата беше представена основната дейност на компанията. Airbus Group е европейски индустриален лидер в областта на самолетостроенето, хеликоптеростроенето, отбраната и космическата индустрия, която има намерение да създаде мрежа от дистрибутори на компоненти от България, необходими за горепосочените сфери.


България попада в страните с приоритет за сътрудничество с Airbus Group по четири критерия - пазарен достъп, конкурентоспособност, риск и достъп до ресурси.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент