08:10 ч.

07.12.17

1 мин.

0

1

0

Трети ден работещи в "Пирогов" протестират срещу директора си

от редактор |

Трети ден работещи в "Пирогов" протестират срещу директора си

Трети ден на протести в „Пирогов". Недоволните лекари, сестри и санитари и тази сутрин ще настояват за оставката на директора професор Асен Балтов.


По същото време в болницата ръководството се събира на среща. Директорът обаче няма да присъства, защото е в планиран отпуск.


Протестиращите недоволстват основно, защото от месеци получават по-ниски възнаграждения. Те смятат, че "Пирогов" се управлява некомпетентно и че дългогодишни служители се освобождават с процедурни хватки.


Единственият официален отговор на ръководството на "Пирогов" до момента е, че въпреки напрежението, болницата работи нормално.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:36 · 09.12.2017
да прогоним всички кадърни доктори с процедурни хватки геноцида е в ход президента спря парите с вето пилот артист спортист доктор дето и да се намеси с екипа си само стачки и скандали различния президент
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент