10:08 ч.

25.05.16

1 мин.

1987

10

0

Майските събития да се бележат с държавен протокол

от Стандарт |

Майските събития да се бележат с държавен протокол

Майските събития да влезнат в официалния календар на демократична България. Тази позиция застъпи в ефира на Нова телевизия лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан.


Коментирайки мероприятията в страната по повод Майските събития, Местан уточни: „Този подвиг на мирни български граждани беше не само за естествените права на турското и мюсюлманско малцинство в България. Техният подвиг бе в името на българската демокрация и затова тези събития занапред следва да се отбележат с подобаващ държавен протокол. Да влезнат в официалния календар на демократична България". " Смятам, че трябва да се разкрие цялата истина кои са били организаторите на майските събития", заяви още партийният лидер.


"Отправям пореден призив събитията около Възродителния процес занапред да не се партизират, защото те не се ничий партиен монопол на нито една съвременна партия", призова Местан.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:03 · 26.05.2016
За комуниста религиите не играят. Те не са хора а железа ръждясали
Потребител · 11:01 · 26.05.2016
СДС умря да живее ДОСТ . Ако трябва и ескимостка партия ще ви направим : ха-ха-ха народа иска да има Станко
Потребител · 08:59 · 26.05.2016
Когато турското робство бъде признато за геноцид срещу българите!
Потребител · 22:10 · 25.05.2016
Тоя сигурно пак ще цунка СерГЕЙКО!
Потребител · 17:05 · 25.05.2016
Няма как да има държавен протокол за възродителния процес. Защото изобщо не се споменава причината и историята с някои от българските турци преди възродителния процес. Защо например при толкова национални малцинства само към турците има възродителен процес? Много истини могат да излязат, обаче не са угодни на някои чуждоземни кукловоди.
Потребител · 12:42 · 25.05.2016
Този надут пуяк да престане да чопли и раздува събитията и да не ги героизира.Това бе гадни,активно мероприятие на турската държава,изпълнено чрез подстрекателите-агенти на наша територия.Сега защо не се изселват в Турция?Този кух тъпан продължава нагло и открито да работи против българските интереси и ние/и държавните органи/стоят и нищо не му правят.Безотговорна незаинтересованост.
Потребител · 12:10 · 25.05.2016
а ти къде бе по това време в дс не бе ли агент
Мен · 10:48 · 25.05.2016
Проблемът на възродителният процес е, че ни ви изселиха всички до един.
месара · 10:48 · 25.05.2016
а взривяването на влака на гара Буново с какъв протокол да се бележат бе другарю дост - агент Павел ? за какво турско население в България квичиш , в България се раждат БЪЛГАРИ , а който се смята за турчин ...... Анадола ги чака !
BarakBaghdadi · 10:39 · 25.05.2016
Тоя отпадък вместо да е в затвора за държавна измяна му дават да се изказва по медиите! Баси държавата...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент