12:35 ч.

06.09.18

1 мин.

0

7

0

Изгониха полицая, който не санкционирал бащата на президента в Харманли

от редактори |

Изгониха полицая, който не санкционирал бащата на президента в Харманли

Полицаят Митко Станков от Харманли, който не е санкционирал бащата на президента Румен Радев при пътен инцидент, беше уволнен. При произшествието на 17 август автомобилът, управляван от Георги Радев, е ударил електрическа триколка на Стефан Тодоров.


Информация за катастрофата се появи дни по-късно, след като в интернет бе публикуван видеоклип от инцидента. Проверка на МВР установи, че полицаят Митко Станков е съставил протокол и акт на пострадалия, който в случая не е бил виновен.


Бащата на президента - Георги Радев, не е бил санкциониран след намесата на местния лидер на БСП Михаил Лисков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Неоттракен · 10:49 · 07.09.2018
Ох как от мухата правим слон аот слона муха но хората разбират за какво иде реч не се заблуждавайте скоро всичко ще излезе на яве
Потребител · 03:16 · 07.09.2018
МОСКОВСКИ УБИ СИНА СИ. НИМА НЕ Е НАКАЗАНА ДУШАТА МУ ДОСТАТЪЧНО ТА ЪК И ДА СЕ САМОНАКАЗВА ОЩЕ ПО-ТЕЖКО С ОСТАВКА, ТА И ДА ГО СЪДЯТ ТОГАВА.
Потребител · 03:04 · 07.09.2018
НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ И НЕКАДЪРЕН ПРЕЗИДЕНТ,УУУУ ! КЪДЯ КЪДЯ ПО-ДОБРИ СТОЖЕРИ НА ДЪРЖАВНОСТ БЯХА ЗЕЛЬО ЗЕЛЕВ, БАТ,ПЕТ ЬО КАСКТЬО, ДС АГЕНТА ГОЦЕ-АРХАРЯ И ПЛЕВНЬОНИЯ С НЕМСКИЯ ЧЕРЕН ПЕЧАТ-, ДЕТ ТИКВАТА СИ ГО ПЛЯСКАШЕ ПО ТИЛА И МУ ОПЪВАШЕ УШИТЕ
ДЪРЖАВНИЦИ. ОТ КЛАСА АМА ДЕ ТАКИВА СЕГА. ДЕБИЛИТЕ НЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ИЗБРАННЦАТА НА ВОЖДА КРАСИВАТА И УМНА РАБФАЧКА И БАШ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА - ХАК ДА ВИ Е СЕГА.
Потребител · 23:56 · 06.09.2018
Дано вече се успокоите, че откакто се разбра за инцидента с бащата на Румен Радев, това се превърна в новина № 1. През това време няма други събития - няма загинали, убити, гладни, деца с увреждания и други. Жалко за такава журналистика и такива управляващи, които по всички медии обясняваха как той е най-големия престъпник в държавата. А какво стана с делото на министър Московски, нещо много се мълчи, че даже можели и да го върнат на поста му? Пълен смях, егати държавата......
Потребител · 15:40 · 06.09.2018
Корупция на всеки метър
Потребител · 13:59 · 06.09.2018
Льотчика настояваше да "включим прожекторите" и да осветим корумпираните, но самия той се хвана пръв в капана, като криеше баща си цели 9 дена.
Shopeto · 16:42 · 06.09.2018
@Потребител Не искам да ти прозвучи като обида, но ако ти си му вярвал и си гласувал за него, сега знаеш поне колко наивен си бил .
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент