Учителка се развихри в горещ танц, на следващия ден напусна

Учителка се развихри в горещ танц, на следващия ден напусна | StandartNews.com

58-годишна учителка от Симеоновград е била заснета във вихъра на предизвикателен танц в ресторант край Харманли. В същото заведение е имало абитуриентски бал. Учителката е била в ресторанта в качеството си на частно лице.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи. Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се.

Директорът на училището Тодорина Иванова каза пред NOVA, че въпросната преподавателка не е била поканена на абитуриентския бал. Била е в ресторанта в качеството си на частно лице и на свободна консумация, както и мъжът, с когото танцува.

Учителката е била назначена в началото на учебната година на мястото на друга, която е в отпуск по майчинство. Тя не е създавала проблеми сред колегите в училището. Тодорина Иванова, в качеството си на директор, е проверявала работата й. "Абсолютно нормален беше урокът, на който присъствах. Тя си провежда учебния процес така, както трябва", посочи Иванова.

При директорката не са получени жалби и оплаквания от родители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай