"Индустриални зони" ще си сътрудничи с ТУ-София - Образование - Стандарт Нюз


08:25 ч.

17.10.17

1 мин.

0

0

0

"Индустриални зони" ще си сътрудничи с ТУ-София

от редактор |

"Индустриални зони" ще си сътрудничи с ТУ-София

„Национална компания индустриални зони" ЕАД (НКИЗ) и Технически университет-София (ТУ) ще подпишат днес меморандум за сътрудничество, с което обединяват усилията си за ускорено професионално изграждане на млади специалисти.


Инициативата е част от проекта на националната компания „Fast-tracking Success", който предоставя възможности на студентите за стажове и постоянна заетост в компаниите, опериращи в индустриалните зони от портфолиото на НКИЗ.


Меморандумът ще бъде подписан в рамките на дванадесетото изложение на работодателите „Дни на кариерата", което ще се проведе на 17-ти и 18-ти октомври 2017 г. в ТУ-София. Подписите си ще положат изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони" Антоанета Барес и проф. дтн инж. Георги Михов, ректор на ТУ-София. Изложението се провежда в централното фоайе на 12-ти учебен корпус, ТУ-София, бул. "Климент Охридски" №8.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент