17:49 ч.

26.02.13

2 мин.

6379

12

14

Прекръстиха „А” група

Прекръстиха „А” група

Шампионатът ще се нарича вече "News 7 футболно първенство"


София. Телевизионната компания NEWS7 придобива правото да бъде Генерален споносор на българската „А“ футболна група за периода ХVІ – ХХХ кръг от спортно-състезателната 2012/2013 година. Това съобщиха за "Стандарт нюз” от „Футбол Про Медиа” ООД, които са сключили контракта. По силата на договора шампионата на „А” група вече ще се нарича „News 7 футболно първенство”. 


NEWS7 получава привилегията да свърже своята марка с милионите любители на футбола у нас в навечерието на подновяването на спортните битки в „А“ група.


Новият български информационен канал NEWS7 ще стартира през месец март 2013 и ще използва наземните и сателитни честоти на BBT. Каналът ще стартира във Full HD формат с новинарски емисии, футболни мачове и документални филми, като програмата ще се обогатява постепенно с нови предавания, още емисии и други спортни събития, за да достигне завършения си вид.
NEWS7 и TV7 ще заснемат и отразяват мачовете, спазвайки наложените световни стандарти. Големите двубои от българския шампионат ще бъдат отразявани с многобройни камери в HD качество.
NEWS7 е част от семейството канали TV7 и Super7.


През декември Turner Broadcasting System Europe Limited, компанията майка на CNN International, подписа споразумение с новия канал, което дава на NEWS7 достъп до новинарските ресурси на международния телевизионен лидер. Това включва извънредни новини на живо, новини, репортажи и програми. Като част от споразумението, NEWS7 ще предостави на CNN достъп до собствено съдържание от България, създадено от екипите на NEWS7.

"В тези трудни времена NEWS7 - новинарският канал на България, продължава традицията на ТV7, която подпомага най-обичаните и популярни спортове. След волейбола, подаваме ръка и на българския футбол, не само като генерален спонсор, но и като партньор, който мисли за неговото развитие. На много места по света големи телевизионни канали спонсорират спорта,
така че за нас е изключително предизвикателство да се наредим сред тях. NEWS7 не само ще подкрепи българските клубове, но и ще е гарант за пълната му прозрачност и ще води яростна битка с черното тото", обяви изпълнителният директор на TV7, NEWS7 и Super7 Николай Бареков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:46 · 27.02.2013
Колебая се да кой да е подлец,мерзавец и дупедавец номер едно на републиката.Дали да е Яне Янев или Ники Бареков?
Потребител · 20:00 · 26.02.2013
ЗАЛОЖИ СИ ГЛАВАТА ЧОВЕКА И ПРЕДАДЕ ТОП МАФИОТИ НА НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ И СЕГА Е НОРМАЛНО ДА ВДИГНЕ КРЪВНО КАТО ГЛЕДА ЗА КАКВИ ОТРЕПКИ СИ Е РИСКУВАЛ ЖИВОТА .А СЕГА СЕ ДОКАЗА КОЛКО Е БИЛО ГЛУПАВО ДА ДАДАТ ПО 1 МИЛИОН ОТ ДЪРЖ. СУПСИДИЯ ЗА БИСЕР И ПЕРНИК ВМЕСТО ДА СИ ГИ ПОХАРЧАТ ЕХ ГЛУПЕНДЕРИ СЕГА СИ СМЕТНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ В ЕВРО И СЛЕД 1 ГОДИНА ДА ВИДИТЕ КАК СТЕ ОБЕДНЕЛИ ЗАЩОТО СТЕ МНОГО УМНИ.СЛЕДВАЩИТЕ И ПЕНСИИТЕ ЩЕ ВИ НАМАЛЯТ ЩЕ ВИДИМ.
Потребител · 19:44 · 26.02.2013
Покрай протестите разбрах , че България си имала златна флейта с розавите очила , но тази новина бледнее на фона на кафявия дудук на снимката .
Потребител · 18:55 · 26.02.2013
Портрет на журналиста и директора на ТВ7 жаБОКРЕКОВ. Височина 205см., обем на мозъка
7,5 см., типична свиня от кочината на ГЕРГОВ, с поглед на преял със цвик, интелект на
ненадерталец и претенции за най-голямо МАЙНО, но всъщност е ЛАЙНО. Харчи нечии пари на поразия – знаем ги кои са тия. Само че
според резултата и ползата за поръчителя,
получава раиран костюм или половината от ПЪЛНИТЕЛЯ.
Потребител · 18:40 · 26.02.2013
Имали истински Българи питам аз,в България и честни ако има такива трябва да скочим всички и да счупим главите на тези помияри които съсипаха държавата и които ревът по улиците за щяло и нещяло.Съсипаха живота и на гн Бойко Борисов единственият човек на планетата които се изправи срещу най страшната мафия на земята товае червената мафия тройната коалиция,трябва дасе вдигнем на война няма друг начин те неискат БГ дасе оправи да върви напред те искат бг да бъде мафиотска структура да лапат всичко
Потребител · 18:57 · 26.02.2013
@Потребител Я млъкни бе! За една седмица се самозапалиха двама отчаяни човека. Заради затворената болница в Девин са умрели вече 14 души, а той тръгнал да надава вой за високото кръвно на измекяра, отворен за толкова много смърт.
Потребител · 18:36 · 26.02.2013
Който е започнал на дуДук не може да свири на Steinway!!!
Потребител · 18:03 · 26.02.2013
Добре, откъде идват парите на ТВ7? Очевидно е, че тази медийна групировка харчи много повече, отколкото печели. Кой налива милиони в нея и с каква цел? Крайно време е да се отговори на този въпрос.
Потребител · 18:07 · 26.02.2013
@Потребител КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА ИМ ЗА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗАРАДИ ДИСКРИМИНАЦИЯ И НАРУШАВАНЕ НА СВОБОДАТА НА СВОБОДНАТА ЖУРНАЛСТИКА, ЗАРАДИ БЕЗПАРДОННОТО ИЗГОНВАНЕ НА КОЛЕЗИЧ! нЕ БИВА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ МЕДИИ, КОИТО ОГРАНИЧАВАТ СВОБОДНАТА ЖУРНАЛИСТИКА!А НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕ БЕЗКОМПРОМИСТНОСТ КЪМ ТИЯ ПРОЯВИ!
Потребител · 18:09 · 26.02.2013
@Потребител От Бойко идват парите.
Потребител · 17:56 · 26.02.2013
Много голем подлец е тоя Ники!!!
Потребител · 18:04 · 26.02.2013
@Потребител Пълен боклук- подлец, двуличник и мръсник! Типично комунистическо изпражнение!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент