„Лудогорец" дарява премия на сираче от Хитрино

„Лудогорец" дарява премия на сираче от Хитрино | StandartNews.com

Премията от 945 лева, която получи „Лудогорец" от класацията в състезанието Спортист на годината за 2016 в Разград отива за бедстващите от Хитрино. Парите ще бъдат дарени на 12 годишната Севгин Рагуб, чиито родители загинаха в огнения ад в шуменското село. Това обяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев по време на церемонията за връчване на наградите.

Момичето е настанено при роднини в разградската община Самуил. Те вече са поели ролята на настойници на осиротялото дете средствата ще им бъдат предоставени с посредничеството на кмета на лудогорската община доктор Бейтула Сали.
В тазгодишната надпревара за Спортист на годината в Разград „Лудогорец" бе безспорен фаворит и получи призовете в трите категории. Капитанът на зелените Светослав Дяков се класира първи в индивидуалната ранглиста, треньорът Георги Дерменджиев застана начело на треньорите, а тимът взе първото място в отборното класиране.

Кметът на Разград доктор Валентин Василев, който връчи наградите на отличените спортисти обяви, че тази година 22 състезатели от града са спечелили републикански титли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай