06:00 ч.

21.02.12

3 мин.

76081

31

0
Родопско чудо подмладява

Зеолитът чисти токсините, връща биологичния часовник с 25 лета


Смолян. Камък-чудо има силата да премества стрелките на биологичния часовник назад. Десетки нашенци се хвалят на пощата ни [email protected], че с негова помощ за има-няма три месеца се почувствали като преродени. Името на тайнствения минерал, който се намира в изобилие в недрата на Родопите, е зеолит.

Отново на 30

"Купих миналата есен две камъчета зеолит за пет лева. Сложих ги във водата и след 8 часа започнах да я пия. Като свърши, пак наливам. Вече се чувствам толкова жизнен, все едно съм не на 55, а на 30", не можеше да се нахвали читателят ни Георги Чимев. Други сънародници пък споделят, че се сдобили със свръхчисти проби от камъка, но за повече пари. Те го счуквали и го приемали с лъжичка. Отделителната им система се активизирала и започнала да изхвърля всякакви жлъч и шлака, натрупани през годините в организма. "Природата ни е дала всичко, което ни е необходимо, за да бъдем здрави", гласят повечето мнения на пощата ни за споделяне.

Оказва се, че хората в Източните Родопи, където са изнесени най-вредните минни производства, засега ги спасява само чудодейният бял камък, който специалисти наричат още клиноптилолит. Доскоро се смяташе, че високата консумация на кисело мляко в комбинация с чистия въздух е разковничето на родопското дълголетие. Това обаче се оказва мит, тъй като приемът на млечния продукт в другите краища на страната не е по-малък. Минералози разкриват, че тайната на родопското здраве всъщност се крие в този чудотворен минерал с бял цвят, през чиито пластове минава питейната вода. В недрата тя се йонизира и придобива свойствата на живата вода - да лекува и да подмладява организма, като извлича от него токсините и тежките метали като с магическа пръчка.

Сламка при Апокалипсис

Геоложките проучвания също са категорични - най-голямото находище на клиноптилолит се намира именно в Източните Родопи. Най-старите залежи са в Австралия, но българските са в пъти по-качествени и възлизат на 10 млрд. тона. Ако се сбъднат апокалиптичните сценарии за екологична катастрофа или ядрена война в съвсем близко бъдеще, чудотворният минерал ще се окаже по-ценен от златото и оловно-цинковите руди, чийто добив вече замърсява родопския край.

Разсекретени архиви наскоро разкриха, че след аварията в Чернобил през 1986 г. първата работа на братушките била да обеззаразят периметъра именно със зеолит на прах.
Камъкът на младостта, оставен в бутилка с вода, я зарежда с такава сила, че да улови шлаките от тялото ни и да ги изведе на мига чрез отделителната система. Дори радиоактвните елементи цезий 134, цезий 137 и стронций 90 зеолитът прихваща и извежда от организма.

Молекулно сито

Химическият анализ показва, че зеолитът е съставен от алуминий, силиций и кислород - нищо особено дотук. Погледнат под микроскоп обаче, се вижда, че неговата структура прилича на пчелна пита. Някои изследователи я сравняват с молекулно сито, което улавя душманите на човешкия организъм. Как става магията? Повърхността на зеолита е заредена с отрицателно електричество. Това дава възможност на камъка да привлича и да задържа катйони от средата, в която се намира, и от своя страна да отделя други. Така клиноптилолитът се бори с най-големите замърсители в природата - мед, цинк, олово, въглероден и серен двуокис, които също са катйони.

В резултат на своите свойства минералът лекува и предпазва от редица заболявания. Действа като еликсир за сърдечносъдовата система, регулира кръвното налягане, лекува стомашно-чревни разстройства, гастрит, язва, диабет, ракови заболявания, действа благоприятно на нервната система. Най-бързият ефект след прием на вода, йонизирана с клиноптилолит, се наблюдава с изчезване на безсънието, потенето и регулиране на кръвното налагане и кръвната захар.

Посветени медици го прилагат като помощнa терапия при хепатит, тумор, цироза на черния дроб и мононуклеоза. "За три месеца опъва кожата и премахва целулита", не могат да се начудят и немски професори, правили тестове с камъка на младостта.

Вади тумори

Изследвания от медицинския екип на проф. Пенка Благоева от Националния онкологичен център в София потвърждават, че зеолитът помага и при рак. 69-годишен мъж от Силистра след 6 месеца употреба на вода, йонизирана с клиноптилолит, разнася навсякъде из България две рентгенови снимки. Втората от тях е без карцинома.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:41 · 30.05.2017
Зеолита подмладява защото е отровен за човешкия организъм и просто може да си отидеш млад. От зеолит се добива алуминий. Има и високо съдържание на олово. Може би убива микроорганизмите и става за рани но за пиене е отровен.
Потребител · 20:38 · 30.05.2017
От зеолит се добива алуминий. Всеки може да си направи справка за това. Освен отровния алуминий има и високо съдържание на олово. Може би на рани действа като убива микроорганизмите но е отровен за човека.
Иванова · 11:57 · 20.02.2017
Попитаха ви за номера на ПАТЕНТА. Защо не отговорите?
Потребител · 12:10 · 18.08.2016
послeдно зeолита зeлeн цвят ли e или бял???
Потребител · 16:52 · 03.08.2016
ИМАШЕ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС ОТГОВОРИ:КОЙ Е НОМЕРА НА ПАТЕНТА???!!!!
да а а а · 10:32 · 31.05.2014
най-доброто на БГ(а и в доста страни в ЕС)е продуктът на А.М.Зеолит!
Съдържанието на Клиноптионолит е над 95%!

чудесно ми се отразява вече 3 год.!
Георги · 20:33 · 23.02.2014
Предлагам термообработен /на 250 градуса за 4 часа в програмна сушилня/ зеолит микронизиран и раздробен 5 мм 200гр 3 лв./бр. при покупка на 5 броя подарявам 1 бр. 0889409821 доставка с куриер до 24 часа след поръчка. За търговци отстъпка. Чистота 85 % клиноптилолит.
Георги · 20:27 · 23.02.2014
Предлагям термообработен на 250 градусаза 4 часа зеолит микронизиран и раздробен 5 мм 200гр 3 лв./бр при покупка на 5 броя подарявам 1 бр. 0889409821 доставка с куриер до 24 часа след поръчка.
Потребител · 19:26 · 29.11.2012
някой усещал ли е този метален вкус?!
не друго..но дано не се окаже,че това по-скоро вреди..отколкото помага..не един случай има такива..както със соята..соята това онова..тя замества месото..дрън дрън..докато се разбра,че тя е вредна..да нес е окаже така и със зеолита?!
Потребител · 16:56 · 04.11.2012
Аз от една седмица започнах да пия вода,в която е престоял зеолит.Когато имам резултат ще споделя.
Потребител · 18:57 · 29.11.2012
@Потребител от днес започнах да пия вода със зеоплит вътре.Но някак си имам метален вкус в устата..а и водата..леко стана .малко..все едно мътна?!Това може би е заради изпичането..и тъй като е първата вода на тези 100гр камък..може да е от това.
Но този метален вкус не ми харесва..все едно ям алуминий ...
Трябва ли да го има този вкус..или ?!
Suvest · 03:30 · 03.08.2012
"Докторе" Господинов, съмнявам се, че Сте Доктор!!! Не може доктор да вреди!
Я кажете с в каква сфера работите, че май съм срещала други Ваши реклами из нета, където май се изявявате като масажист.
Suvest · 03:32 · 03.08.2012
@Suvest Случайно да знаете какъв точно Зеолит продавате, че май зеолитите са стотици видове? Един от видовете Зеолит е и азбеста. Да не направите грешка и да продавате азбест за орална употреба, че като гледам какъв доктор сте?...
Suvest · 03:34 · 03.08.2012
@Suvest А може ли да кажете от къде купувате продавания от Вас "Зеолит" и как го смилате? Ясно ли Ви е колко микрона трябва да са частиците му за да бъде ефективен? Май не знаете, защото иначе нямаше да продавате отрова господин Господинов.
Suvest · 03:35 · 03.08.2012
@Suvest А случайно да Сте чувал, че продуктът който продавате за консумация от хората трябва да има разрешение от БАБХ и да е хранителна добавка?
Suvest · 03:37 · 03.08.2012
@Suvest Ни чул, ни видял, нали, "докторе"!!! Как не ви е срам такива долни мошеници сте всички дето лъжете така нагло българските наивни потребители.
Suvest · 03:40 · 03.08.2012
@Suvest А за производителите на Родосорб ще кажа, че рекламата е хубаво нещо, но ако е ясна, неподвеждаща и пълноценна. Когато покажете сертификатите и патентите, че те са за хранителна добавка, едва тогава ще можете да се биете в гърдите, че продавате такъв продукт.
Suvest · 03:42 · 03.08.2012
@Suvest Поне до днес от БАБХ отричат да има регистрирана хранителна добавка от Зеолит/Клиноптилолит подходяща за употреба от хора. Опровергайте ги, ако можете.
А вестника да види защо не мога да поствам повече от два реда...
virginia.dimitrova3 · 20:48 · 02.05.2012
Здравейте,аз имам диабет втори вид,холестерол и съм хипертоник.Как да използвам зеолит , и да спра ли лекарствата които приемам???
virginia.dimitrova3 · 20:44 · 02.05.2012
Здравейте,аз имам диабет втори вид,холестерол и съм хипертоник.Как да използвам зеолит , и да спра ли лекарствата които приемам???
xaoc · 12:40 · 04.03.2012
Аз си вземам от Детоксалит - двойно активиран зеолит и съм много доволен. На легалният пазар са само те и родосорп. Вземал съм и от родосорп но не ми хареса самият прах - доста по-едър от този на детоксалит. А тук ясно личи PR-a на родосорп. Искам да попитам господина от родосорб - на сайтът пише, че освен че е активиран е и МОДИФИЦИРАН? Обаче информация за модифицирането на продукта и как точно е извършена - няма официална такава.
Проф. Димитрова е права да попита как е модифициран, тъй като на сайта няма информация! Няма и конкретен отговор тук след нейният въпрос, което ме навежда на някои мисли.
А Вие, др. Господинов - продавате зеолит, който може да е всякакъв, поради което е и на тази цена.. Нито се знае произхода му, нито се знае какви лабораторни иследвания има, нито къде и как е обработен.. Аз никога не бих експериментирал със здравето си като си купувам от шарлатани.
biser05 · 14:29 · 05.03.2012
@xaoc Драги ми хаос-единственната разлика по повод на зеолита е че този който предлагам не е термично обработен и от там идва по ниската цена.По принцип зеолита няма как да бъде менте той е или зеолит(клиноптилолит)или някакъв друг минерал или скала.Аз съм с 21 годишен стаж като медик и не смятам че съм шарлатанин. Бъдете жив и здрав.
biser05 · 14:34 · 05.03.2012
@xaoc И още нещо, няма такова понятие като двойно активиран зеолит -има термично обработен и не термично обработен.Само в това е разликата.
biser05 · 10:21 · 29.02.2012
Д-р Бисер Господинов
Занимавам се с алтернативни методи на лечение,с минерала зеолит работя повече от 2 години .Мога само да кажа, че няма по ефикасно средство за много заболявания включително и онкологичните.Няма да описвам ефикасноста му -много се е изписало вече.Който се интересува, разполагам с количества на пречистен зеолит цената му е 12,50 лв за 0,500 кг.-2 фракции за директен прием и за пречистване на питейната вода. За контакти тел.0898598272 /0988805695 д-р Господинов.

Начин на употреба : ПРИЕМ Един път на 3 месеца 30-40 дни по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема ( по ½ чаена лъжичка 20-30 минути преди хранене), запивайки с чаша вода или прясноизцеден сок, като количеството приети течности за денонощие, да бъде не по-малко от 2,5 литра.
При онкологични заболявания:6 месеца по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема (по 1 чаена лъжичка, 20-30 мин. преди хранене) запивайки с чаша вода или прясно изцеден сок.

Интересно защо,предишния ми коментар беше изтрит?
Тенев · 13:57 · 28.08.2012
@biser05 "Докторе", как да разбирам "...30-40 дни по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема ( по ½ чаена лъжичка" и "...6 месеца по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема (по 1 чаена лъжичка..."
Имате претенции, а сте неграмотен с мерните единици
biser05 · 10:21 · 29.02.2012
Д-р Бисер Господинов
Занимавам се с алтернативни методи на лечение,с минерала зеолит работя повече от 2 години .Мога само да кажа, че няма по ефикасно средство за много заболявания включително и онкологичните.Няма да описвам ефикасноста му -много се е изписало вече.Който се интересува, разполагам с количества на пречистен зеолит цената му е 12,50 лв за 0,500 кг.-2 фракции за директен прием и за пречистване на питейната вода. За контакти тел.0898598272 /0988805695 д-р Господинов.

Начин на употреба : ПРИЕМ Един път на 3 месеца 30-40 дни по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема ( по ½ чаена лъжичка 20-30 минути преди хранене), запивайки с чаша вода или прясноизцеден сок, като количеството приети течности за денонощие, да бъде не по-малко от 2,5 литра.
При онкологични заболявания:6 месеца по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема (по 1 чаена лъжичка, 20-30 мин. преди хранене) запивайки с чаша вода или прясно изцеден сок.

Интересно защо,предишния ми коментар беше изтрит?
monidepp · 22:17 · 26.02.2012
Здравейте Димова,
никъде не сме споменавали ,че използваме патентована технология ! Rhodosorb-h e микронизиран и термично обработен клиноптилолит. Ще е интересно да разкажете за истинските мошенници в USA , които продават по "патентована технология" течен-синтетичен зеолит с около 75% чистота.

Поздрави
ewlogi · 18:21 · 28.02.2012
@monidepp Здравейте monidepp. Един съвет. Не давайте никаква информация на американци и новоизлюпени такива като госпожа Димова.Лакомията им е безгранична.Вижте типично американския начин на изразяване "хахаха" тоест вие сте глупаци,я го дайте на нас.Всичко по ценно искат да вземат. Другите не заслужават да имат нещо повече от тях. Това са щатите живеят добре на гърба на останалите хора на Земята.
prof.Dimova · 12:11 · 26.02.2012
Здравейте. Аз съм проф. Елена Димова - химик - работя и преподавам в САЩ. Поводът за коментара ми е този странен продукт - Родосорб, където зеолита бил модифициран - хахаха, моля ви имайте уважение към българския потребител!!!!! Искам да кажа, че модифициран за употреба от човек зеолит ми звучи като генно модифицирана храна. За добрия зеолит е важно да е с високо съдържание на клиноптилолит( поне над 75% и да е микронизиран( и термично обработен - примерно 4 часа на 300 градуса. И за да не бъда обвинена в празнословие - искам да попитам господата от фирмата прозводител на Родосорб - как точно се модифицира зеолита за употреба от човек? Пише, че имате патентована технология - това означава, че технологията ви е защитена със закон и може спокойно да ни кажете патентния си номер да го проверим. Ако не ни предоставите тази информация - означава , че сте мошенници. Ако ли пък я предоставите и се запознаем с нея - бих се извинила:).
monidepp · 12:37 · 21.02.2012
RHODOSORB-H е активна, биологична хранителна добавка на базата 100% природен зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптионолит ( над 84%) добиван в Родопите,който е модифициран и активиран по специална технология за максимален здравен ефект.
Пояснение: Какво ще рече активиран зеолит !?
Най-общо казано – способността му, да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него, се увеличава десетки пъти!
Внимание !
При търсене и употреба на зеолит е много важно да се купува само висококачествен активиран зеолит, който да е 100% чист и безопасен за използване. Клиноптилолитовия Зеолит е доказал, че е много полезен минерал, което кара много компании и физически лица да се опитват да произвеждат свой собствени форми на зеолитови добавки.Те понякога използват в търговската мрежа зеолит като хранителна добавка,който е предназначен за филтриране на вода и въздух, но не и за консумация от човека. Не се заблуждавайте от нискокачествените зеопродукти, които са на много ниски цени,особено течни продукти,съдържащи, изключително малки количества от клиноптилолита, разредени в пипетки или бутилки от вода.
РОДОСОРБ-Х е разработен по специална технология за активация и модификация , като по този начин ви предоставяме най-високо качествената,природна,клиноптилолитова, хранителна
добавка, произведена специално за консумация от човека !
Потребител · 16:52 · 03.08.2016
@monidepp НОМЕР НА ПАТЕНТА
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент