Македония спасява света от Трета световна война

Македония спасява света от Трета световна война | StandartNews.com

Ванга чертае по-мрачен сценарий, но вижда хепиенд от Космоса

Бурето с барут Македония се размърда. И в бурните води веднага изплуваха пророчества - от видения на Нострадамус до предсказания на Ванга, за опасния фитил, който може да пламне край "двора на България". Какво отнема съня на най-суеверните, докато в югозападната ни съседка скандират "Збогум, Груйо!"? "Стандарт" събра най-интересните пророчества.

В пророчествата на Нострадамус Скопие има запазено място във "ВИП ложата". Ще рече човек, че са писани не от френския медиум, a от македонските учени, които в последните години си приватизираха всички чудеса и велики дела на света. Познавачите на Нострадамус сега твърдят, че той смятал държавата за велика и ще има стратегическа роля при евентуална трета световна война, която обаче няма да сполети човечеството, ако все пак умът надделее над емоциите и желанието за власт. В пророчествата на Нострадамус Македония и народът й се споменават цели 9 пъти. Според него, тя може да стане поле на бъдеща война между мюсюлманския и християнския свят. Военният конфликт

ще избухне в Иран и ще достигне Ватикана

А там, според Нострадамус, ще бъде направен опит да се заличи завинаги християнската религия от света. Ключова роля в третата световна война ще изиграе именно Македония, където ще бъде даден мощен отпор на агресорите. В предсказанията се казва, че точно македонците ще помирят воюващите страни и така ще сложат край на конфликта, за което ще бъдат благословени и възнаградени от Бог.
Ванга също говори за интересни сюжети в братската ни страни. Пророчицата вещае добри времена за Русия и лоши - за Македония и България. Според Ванга, рускините ще раждат много умни и добросъвестни деца, които ще се превърнат в мощен двигател на промяната към по-добро в света. Именно след това ще настъпи чудото и по-добрите времена за всички на планетата.
Последните пророчества на Ванга, които скоро се появиха на бял свят, гласят още, че в Космоса ще бъде намерен живот и ще бъде установено откъде е дошъл извънземният живот на планетата ни. "От Земята ще изкопаят голям град.

От небето ще долетят нови хора

И ще има много други чудеса. Но трябва да чакате, не да пришпорвате събитията. Това няма да стане скоро", пророкува Ванга.
Краят на света според пророчицата може и да настъпи, преди да дочакаме "космическия хепиенд" - след 9 лета - през 2024 г. Тогава Земята ще се отвърне от Слънцето и ще настъпи ледена епоха на планетата ни. Много животни и хора ще измрат заради студа. Населението ще бъде принудено да воюва за енергия. Тогава обаче човечеството ще има голямо постижение - ще открие нов източник на енергия, който ще разреши проблема с прекалената консумация на електроенергия. След 30 или 40 години пък потоп ще залее Земята, вследствие на огромно небесно тяло, което ще се сблъска с планетата ни. Заради наводненията в много страни ще измрат редица народи. Тогава, според Ванга, и

Слънцето ще угасне за цели 3 дни

"Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие", пророкува Ванга.
По думите й, след 7 лета - през 2022 г. хората няма да се занимават със земеделски труд, няма нито да сеят, нито да жънат и само ще отглеждат челядта си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните. След 21 г. нефтът ще се забрани, а Земята ще ражда и ще си почива. Болестите, познати ни от днес, след 40 лета ще изчезнат, но за сметка на това ще ни застигнат нови. Медицината обаче ще направи революционно откритие и ще се намери начин за замяна на болните органи със здрави. Населението на Земята ще се увеличава, а Индия ще стане по-голяма от Китай. Според Ванга политическите позиции на Русия ще отслабнат за кратко, след което тя отново ще заеме предишното си място и ще бъде добре. Европа няма да стане по-млада, а до 2043 г. на Стария континент ще се заселят предимно мюсюлмани.

Америка ще приеме Брадатия

и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква", вещае Ванга. Според нея пришълците няма да искат да делят знанията си със силните, а женските страни ще отстъпят пред мъжките, запазвайки обаче замислите си. Според пророчицата през 2066 г. светът ще бъде застрашен от ново оръжие, което американците ще измислят. Така освен световната сигурност ще бъде застрашен и климатът. Защото оръжието ще се окаже климатично и ще нанесе необратими последици на климата на Земята. Baнгa пpopoкyвa, чe пpeз 2100 г. нaд планетата ни щe изгpee втopo Cлънцe. То обаче ще е изкycтвeнo. 11 гoдини пo-къcнo пo земята щe кpaчaт cвoбoднo пъpвитe кибopги, a пpeз 2123 г. гoлeмитe държави щe спрат дa ce месят във вoeннитe конфликти на други страни, пишат още руски и български изследователи на пророчицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай