Лечителят Славка Пенева: Ходенето на фризьор крие рискове

Косъмът е портал към нашето здраве и подсъзнанието, казва лечителят Славка Пенева

Лечителят Славка Пенева: Ходенето на фризьор крие рискове | StandartNews.com

Косъмът е портал към нашето здраве и подсъзнанието, казва лечителят Славка Пенева.

- Символ на какво е за вас косата, г-жо Пенева?

- С нея аз лекувам, диагностицирам, възстановявам. Така че за мен тя е всичко - символ на индивида, енергиен еталон, носител на нашето ДНК. Ако човекът е макрокосмосът, то косата е микрокосмосът. От холограмна гледна точка тя пази в себе си всичко за своя собственик. Хората непрекъснато сме свързани със своята коса чрез торсионните вълни. Те са в нас и около нас и носят информация. Косата всъщност я препредава от себе си и Вселената към организма. От друга страна, тя излъчва и в обратна посока - от нас към Космоса.

- Какво трябва да съблюдаваме при подкъсяването й например?

- По принцип, когато човек се подстригва, не трябва да хвърля отрязаното, където му падне. Дънов, например, е препоръчвал косата, която сваляме от главата си, да се изгаря. Другият съвет е да се хвърля в течаща вода. По фризьорските салони обаче никой не съблюдава това и масово нашите ДНК образци се смесват.

- Какви рискове крие това?

- Всяка коса има свое излъчване. Когато две или повече вълни се насложат, се получава своего рода паразитно взаимодействие. На същия принцип действат и магиите, за чиято направа често се използва именно коса. Магията всъщност е човешка намеса върху торсионните вълни с цел увреда. Върху нашата вълна от един косъм се наслагва друга под формата на речева информация. Например "еди-кой си да няма успех в личния живот или бизнеса". Тази информация модулира нашата основна торсионна вълна. И когато я приемем, нашата ДНК съставя веднага програмата за изпълнение, зададена от зложелателя.

- Какво друго бихте посъветвала хората?

- В тези съвети да пазим нашите коси, които са личен и енергиен свидетел, има доста смисъл. Защото в противен случай, ако някой целенасочено иска да ви навреди, лесно може да се сдобие с ваш еталон. Иначе добре е човек да намалява косата си в момент на нарастваща Луна, както е сега. Това ще даде по-бърз растеж. Ако я отрежем в намаляваща фаза, ще имаме обратния ефект.

- Дължината на косата и брадата издава стремежа на човека към духовност. Помага или пречи т. нар. отшелнически вид?

- Битува такова схващане, което вероятно има своето основание, че по-дългите коси са по-добри антени за възприемане на Божията воля. От моя гледна точка не по-малко значение имат паранормалните качества, заложени в индивида, и способността му да се свързва с фините полета. Ето, аз също преди дни се подстригах леко, но не усещам да е отслабена моята свръхсензитивност. Тя ми помага в моята работа на радиестезист и лечител. С нея влизам в резонанс с торсионните полета на околното пространство и меря вълните на човека и болестите. Това са честоти, вибрации, торсионни вълни. Тях не можеш да ги пипнеш, да ги видиш, но те носят духовна информация за нашето здравословно състояние.

- Казахте, че сте била на фризьор, прибрахте ли после косата си?

- Аз съм вече възрастна и викам вкъщи една жена да ме подстригва. Отрязаното съм прибрала на сигурно място. Обаче по-рано това не съм го спазвала като правило. Колкото и да не вярваме, ние излъчваме вълни, косата също. Ние сме устроени така, че да реагираме само на собствената честота. Но когато наоколо има паразитни влияния, ние волю или неволю биваме засегнати. Така действат и магиите. Неслучайно в тези ритуали се използва или косъм, или нокът, т.е. наш енергоинформационен еталон - личен свидетел. Имайки нашия уникален код, онзи, който иска да ни вреди, може да го стори от всякакво разстояние. Но го има и обратния случай. По косата може да се помогне на човек и да оздравее. Посредством един косъм можем да видим хромозомите, да свалим като запис всичко, което личността има в своето подсъзнание и симпатичната нервна система. Аз така правя своите изследвания само по косите, които са пратили хората. Гледайте на косите си като на нещо наистина велико!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай