Извънземни щурмуват Витоша

Идват от Андромеда, в местата на кацане се виждат синкави следи, разкри контактьорът Валя Лунгарова

Извънземни щурмуват Витоша | StandartNews.com

София. За често прелитане на НЛО сигнализират хора от витошките села. Жител на Кладница коментира, че има вила в района, която посещава през уикенда. В неделята, известна в църковния календар като Томина Неделя, се случило странно знамение. Едно светещо кълбо прелетяло с неонова диря над последните къщи в селото.

НЛО или св. Георги

Летящата чиния дошла от посока Перник, увиснала над планината и известно време пускала огнени езици по върховете на дърветата. След това според свидетелствата на столичанина летателният апарат се отправил с бръснещ полет по посока връх Селимица.

Появата на извънземните е тема номер едно и сред жителите на близкото село Мърчаево. Някои от тях споделят, че са видели няколко НЛО като на парад. Възрастните жители пък свързали явлението с храмовия празник. Точно в същата неделя там се прави курбан на храма с чудотворната икона на свети Георги. По изображението навремето са стреляли с куршуми, но нито един не пронизал тялото на светеца.

Медиумът Валя Лунгарова не е изненадана от поредното появяване на НЛО над района на Витоша. Според нея извънземните имат там космодрум. Лунгарова твърди още, че планината се посещава от инопланетяни заради тайната, която е скрита отдолу. "Има нещо в недрата на Витоша, което е ценно за тях. Още не е дошло времето да се каже", загатва контактьорката, която се числи към новата Индигова раса.

Космодрум над Копитото

Благодарение на духовното си зрeние Лунгарова успява да улови посоката на движение и кацане на светещите обекти. "Обикновено ги интересува едно място, което чисто географски се намира в северозападна от Копитото посока. Те идват там от различни слънчеви системи", разкри Лунгарова разпределителната гара за междузвездни воаяжи на пришълците. Другото място в района на столицата според нея се намира около Люлин планина, близо до родата стряха на премиера в Банкя. Контактьорката разказа, че няколко пъти си е правила следния експеримент. Благодарение на своята дарба тя засичала телепатично честотите на някои инопланетни цивилизации. И нощем след получаване на информация тя тръгвала със свои съратници по следите им. Те притаявали дъх в храстите и наблюдавали феерия от цветове и звучи. След като чиниите изчезвали със страшна скорост, екипът на Лунгарова отивал и оглеждал подробно участъците на приземяване.

Следите

По думите на Валя Лунгарова митове, лансирани от фентъзи сериали ала Досиетата Х - че извънземните не оставят никакви следи, не били съвсем верни. "На местата, в които кацат, съм виждала вещество, което стои доста феерично. Прилича на следите, които правят след себе си самолетите в небето. Тези кълба от пяна обаче са бледосини на цвят. При допир са доста хладни, температурата им е близка до нулата, а може да е лято, да речем", твърди столичанката. Тя опитвала да вземе веществото за лабораторни изследвания, но при допир с ръка или друго инструмент "материалното доказателство" за съществуването на извънземен разум се изпарявало за секунди. 

На въпроса кои цивилизации посещават района на Витоша и околностите Лунгарова отговаря, че пришълци пристигат от цялата Вселена. "Идва една цивилизация от Андромеда, например. Има и други, чийто планети нямат име, а само буквено-цифрени кодове", обяснява индиго-медиумът Лунгарова. Според нея обаче не всички извънземни са дружелюбни от наша гледна точка. "Някои имат силата да обсебват", заявява огнената дама. Наскоро ходила във варненска психиатрия и била изумена, когато усетила, че в един от пациентите се били вмъкнали не една, а пет енергийни същности. Те говорили чрез него и досущ като филма Кей Пакс обяснявали разликата между нашата и техните планетите, давали координати и разстояние в светлинни години до местообиталищата на цивилизациите си.

"Напоследък те пътуват под формата на енергия, защото така се чувстват по-сигурно. В миналото идвали с космически апарати, но след като станали няколко инцидента и дори убийства, повечето се отказали от този начин на пътуване. Военните в по-ново време също са свалили немалко чинии. Затова повечето извънземни са се ориентирали към холограмния начин на придвижване, който за тях е най-безопасен", убедена е Валя Лунгарова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай