Брат на болна нокаутира фелдшер

Брат на болна нокаутира фелдшер | StandartNews.com

Враца. Фелдшер от спешния център в Бяла Слатина е със счупен нос и комоцио след нападение по време на смяната му в неделя вечерта, съобщиха от полицията. 51-годишният Красимир Лехойчев е нокаутиран от брат на болно момиче.

Линейката била извикана от екип на полицията, който пристигнал към 22,30 часа в циганската махала да потушава семеен скандал. Оказало се, че разпрата между 46-годишният Пламен и жена му била утихнала, но дъщеря им се превивала от болки в корема. При прегледа фелдшерът се усъмнил, че 16-годишното момиче има преплитане на червата и състоянието му се нуждае от спешна консултация със специалист в болницата.

Девойката била вкарана в линейката, но точно преди да тръгне, на стъклото почукал брат й. Фелдшерът отворил, за да разбере какво иска, но получил мощно кроше в лицето от 19-годишния младеж. Преди да го халоса, той не казал нито дума и не станало ясно какво го е ядосало. Раненият медик е на лечение в местната болница, а нападателят му е арестуван. Агресивният ром бил много пиян след обилната почерпка на Цветница.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай