Магазин на М-Тел предлага ново преживяване

Магазин на М-Тел предлага ново преживяване  | StandartNews.com

София. Първият по рода си M-Tel Experience Store отваря врати утре – 22 февруари. В сърцето на София, позициониран на ъгъла на улиците Съборна и Александър Батенберг, иновативният магазин на М-Тел ще предложи на жителите и гостите на града несравнимо изживяване за всички сетива и усещане за лайфстайл на бъдещето.

M-Tel Experience Store е специален подарък за всички изкушени от новите технологии, за любопитните и за знаещите, за тези, чийто стил на живот е неизменно свързан със съвременните джаджи и с последните постижения. Той е за хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции. 

Философията на новия и уникален за България магазин поставя на първо място, преди всичко, преживяването на посетителите. Със своята концепция той ще предлага несравнимо усещане, предизвиква всички сетива и надскача определението за място за пазаруване. Висококвалифицираните консултанти в M-Tel Experience Store са преминали специално обучение, за да предложат обслужване на световно ниво и да предоставят на посетителите качествена информация за последните модели устройства и техните възможности.

M-Tel Experience Store е пространството, в което хай-тек продуктите, модата и изисканият стил се срещат и разгръщат възможностите си пред очите на посетителите. Това е мястото за нов начин на общуване с технологиите.

Отваряйки вратите на магазина, клиентите попадат в един различен свят. Пространството е разделено на тематични зони, всяка със свой облик, като технологиите и елегантният дизайн създават усещане за лукс в света на иновациите.

Още с влизането в M-Tel Experience Store, клиентите ще посреща най-новият и иновативен продукт за момента – представен екслузивно за страната и единствено в зоната на „Продукт на фокус“.

Следва „Тест зоната”, където посетителите на спокойствие могат да докоснат, разгледат и изпробват всеки един от най-иновативните продукти, предлагани от М-Тел - таблети, компютри или смартфони. Така на момента ще почувстват техните качества и възможности, докато намерят устройството,  което усетят като свое.

Доброто настроение е основна мисия в M-Tel Experience Store и затова е създадена „Зоната за забавление”. В нея всеки е свободен да се забавлява както пожелае -  с електронна книга в ръка, игрова конзола или просто да се изяви като художник на уникална дигитална маса.

Само на няколко крачки е „M-bar“ – интерактивният бар на магазина, където традиционните коктейли са заменени от телекомуникационни консултации за любознателните клиенти. На „M-bar“ всеки въпрос ще намери своя отговор.
 
Предвидена е и „Продуктова зона”, приютила всички продукти, които M-Tel Experience Store предлага.

Ако търсят услуга за дома, посетителите ще бъдат насочени към „Зоната за дома”. В уютна домашна обстановка, всеки ще може свободно да потърси любимия си филм във видеотеката на цифровата телевизия на телекома, да тества високоскоростния интернет, да се запознае с услугата домашен телефон или да се наслади на специална демонстрация, организирана за него.

Клиентите имат също възможност да бъдат иновативни и ако искат да заплатят своята сметка, а именно да го направят през специалните киоски за безкасово плащане, разположени в т.нар. „Зона за заплащане”.

Магазинът е и първият по рода си в България със свой собствен аромат с името Experience by M-Tel. Ароматът олицетворява философията и стила на М-Тел, разгръща уханието си на три нива и е разработен от водещи специалисти в тази област от Швейцария.

Първите ексклузивни продукти в M-Tel Experience Store ще бъдат елегантният телефон LG Prada, най-новата игрова конзола PlayStation Vita и хитовият таблет Samsung Galaxy Tab 7.7.

Телефонът LG PRADA 3.0 впечатлява с дизайн, характерен за PRADA  -  изчистен и елегантен. Луксозното бижу разполага със сензорен екран с гланцирана повърхност и гръб със запазената марка на PRADA - шарка Saffiano. Запалените геймъри ще бъдат привлечени от възможностите на конзолата PlayStation Vita, a блясък в звездното трио ще прибави таблета Samsung Galaxy Tab 7.7, който разполага с технологията  за още по-ярки цветове  - Super AMOLED Plus.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай