15:35 ч.

01.08.18

2 мин.

0

0

0

Магазините на Лидл стартират игра за любознателни ученици

от редактори |

Магазините на Лидл стартират игра за любознателни ученици

На прага на новата учебна година Lidl стартира „Back2School. Всичко е 6!", специална игра за най-любознателните и нетърпеливи да се върнат в класната стая малчугани и в подкрепа на родителите в грижата им за техните деца, съобщават от фирмата.


Желаещите да участват трябва да преминат през поне едно от трите предизвикателства – „Приготви раницата", „Избери дрехи" или „Сложи храна" в специализирана подсекция на сайта www.lidl.bg/school. След успешно завършване на съответната игра потребителите ще могат да се включат в томбола с примамливи награди – един ваучер за езикова ваканция в чужбина на стойност 4000 лв., два ваучера на стойност 500 лв. и три ваучера на стойност 300 лв.


Един от печелившите ще получи Езиковата ваканция с продължителност от 2 седмици по език по избор. Обучението може да бъде на един от следните езици: английски, немски, френски или испански и ще бъде съобразено с езиковото ниво на курсиста.


В зависимост от предпочетения език, печелившият ще може сам да посочи и в коя от следните държави да се проведе обучението: Великобритания, Малта, Германия, Франция или Испания. Курсистът ще бъде настанен в общежитие или приемно семейство. Ще му бъде подсигурена храна на ежедневна база за целия период на обучението и забавления според програмата на съответното приемно учебно заведение. Ваканцията е подходяща за деца над 8 години и няма горна възрастова граница.


Пътните разходи и здравната застраховка също се поемат изцяло от Лидл България.
Играта „Back2School. Всичко е 6!" продължава до 19 август, включително. Всеки потребител може да се регистрира по веднъж във всяко едно от трите предизвикателства и може да участва в томболата за наградите с 3 регистрации с един и същ имейл.


Участието в играта не е обвързано с покупка в магазините на Lidl. Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички регистрирали се и ще бъдат обявени на страницата www.lidl.bg/school на 20 август 2018 г.


Освен възможност за забавление и примамливи награди, всички посетители на подсайта ще могат да се запознаят както с най-актуалните седмични продуктови оферти за ученици, така и с полезни съвети и истории, свързани с първия учебен ден.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент