Търси се кръв за 25-годишно момче в София

Търси се кръв за 25-годишно момче в София | StandartNews.com

София. Спешно се търсят кръводарители за 25-годишен младеж, настанен в Окръжна болница в столицата. Призивът се разпространява във Фейсбук. Кръвната група на дарителите няма значение, лекарите му преливат плазма. Публикуваме призива за помощ от приятелите на Павел във Фейсбук, без редакторска намеса.

"До всички,които биха желали да помогнат да спасим и продължим човешки живот!
Павел Памукчиев ,25 години от гр.София е с опасност за живота след постъпване в Окръжна болница преди по-малко от седмица.След постъпване се поставя диагноза Панкреатит ,но картината не приключва с това .Момчето се нуждае от преливане на кръв,защото само това поддържа оранизма му жив на този етап след ежедневна кръвозагуба.Всеки ден минимум 5 човека трябва да даряват кръв!
моля всички ,които биха дарили да се отзоват в Окръжна Болница,София посочвайки неговото име ! Нека дарим капка живот и да запазим този прекрасен млад човек сред нас ,защото той наистина би желал и заслужава!"

Стандарт Нюз напомня, че кръводаряването в здравно заведение е напълно безопасно за дарителите, които нямат медицински противопоказания за това. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай