08:55 ч.

23.09.17

1 мин.

0

0

0
Идват ангини и скарлатина

Идва времето на ангините и скарлатината, обяви пред "Нова телевизия" проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести. "Със започването на училище се появавят тези две болести", продължи специалистът по вируси.


Големите на първо време за страшени от болки в гърлото, ако не те минат до седмицата, трябва да се обърнете към лекар. Тази година у нас ще върлува грип "Мичиган". "Трябва да се свържете с личния лекар, който да реши дали да бъдете ваксинирани. Освен това има две лекарства, които лекуват успешно грип. Ще го прекъснете на втория ден. За 30 лв. ще бъдете готови за инфекцията", заяви още проф. Кантарджиев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент