40 в надпревара за "Млад медик"

40 в надпревара за "Млад медик" | StandartNews.com

Над 40 медици се включиха в надпреварата за най-добър млад лекар на България. Тримата победители ще получат целогодишни стипендии в размер на 400 лв. месечно. Инициативата е част от кампанията "Млад медик" на в. "Стандарт", която се провежда заедно с Министерството на здравеопазването, Българския лекарски съюз и Дарик радио. Целта е да намерим решения за проблемите на младите лекари до 40 години в страната и да ги задържим у нас.

Приемането на номинации за надпреварата официално приключи на 15 август. На редакционните мейли пристигнаха над 40 кандидатури. Част от тях вече ви представихме, останалите предстои да видите в следващите дни. В. "Стандарт" иска да благодари на всички лекари, които се включиха в надпреварата и да им пожелае успех в нея. Резултатите ще бъдат обявени публично най-късно в началото на ноември.

Това ще стане, както във вестник "Стандарт" и интернет агенция "Стандартнюз", така и на специално събитие. Победителите ще бъдат отсети през септември от комисия с участието на представители на БЛС, МЗ и в. "Стандарт". Оценяването ще става по критериите, които са публикувани във вестник "Стандарт" и интернет агенция "Стандартнюз". Още веднъж - благодарим за интереса и успех на всички!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай