Северин Красимиров призна, че е виновен, съжалява

Снимка: бТВ

Северин Красимиров призна, че е виновен, съжалява | StandartNews.com

"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам". С тези думи се обърна Северин Красимиров преди началото на заседанието пред репортери. Там трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд, съобщава БТА. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда. По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на русенската телевизия TVN и водеща на предаване.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай