Стефан Данаилов: За нас това си е победа

Най-лошото е да останем без кабинет, обяви големият актьор

Стефан Данаилов: За нас това си е победа | StandartNews.com

Така реши суверена, изказвам благодарност на всички, които гласуваха за нас, балагодаря, не се отчайвате, успехът ще дойде при нас, заяви пред Нова телевизия Стефан Данаилов. "Смяташе се, че сме стигнали един връх. Всички, които бяхме в районите по страната опитахме да активираме хората, но има още, които не успяваме да убедим, че ние сме правите. Доверие се връща трудно. Мислете също и колко кметове имат те", каза още водачът в две листи на "БСП за България".

"Не съм получавал опорни точни, по които да говоря. Аз смятам, мисля и партията ще го разбере, това си е победа. За нас. Практически за нас си е чиста победа в сравнение с предишните избори за парламент", каза още Ламбо.

"Варна си е особен град. Не знам какво е разположението на силите. Явно си искат ГЕРБ и ще си живеят с него", отсече Данаилов. "Не съм говорил с Корнелия Нинова за Варна. Всички чакахме демокрацията, но какво се оказа? Не сравнявам времето, в което съм живял. Но тази нейна фраза не промени нещата. За да стигнем до тук сме спечелили гласове. До сряда ще стане ясно точно какво е. Защото искам да видя малките градове", продължи големият актьор. 

"Нека да видим кой ще влезе. Първи ще получат правото да направят кабинет - ГЕРБ. После ще дадат на нас. Най-лошото е да нямаме кабинет", отсече Ламбо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай