Росен Петров избра Бареков

Росен Петров избра Бареков | StandartNews.com

София. Водещият на предаването "Нека говорят" по bTV Росен Петров изненадващо прочете в ефир своя декларация, с която заяви, че се присъединява към "България без цензура".

 

В този момент негов събеседник бе лидерът Николай Бареков.

 

В началото на интервюто водещият на "Нека говорят" заяви, че от ръководството на медиата са поискали той ясно да каже дали е член на формацията.

 

"Към този момент не си, но аз бих се радвал да си част от "България без цензура", отговори му Бареков. И сподели, че Росен Петров би бил негова номинация за вътрешен министър.

 

Водещият на "Нека говорят" обяви, че започва интервюто, но преди това иска да прочете своя декларация. И хвърли информационната бомба в ефир: "Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от "България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО".

 

"Правя го, защото харесвам и подкрепям идеите на България без цензура", заяви Петров.

 

"В тази партия ме зове кръвта на предците ми", каза водещият. И декларира, че с Николай Бареков ще се бори за национално обединение.

 

Петров сподели, че има готовност да изпълни докрай договора си с телевизията, но изрази съмнение, че това ще се случи. "Бог с нас! Да живее майка България", завърши декларацията си Петров. След което започна интервюто си с Бареков като сред първите въпроси бе бъдещата коалиция с ВМРО.

 

Лидерът на България без цензура заяви, че още в понеделник сяда на преговори с председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и покани Росен Петров да присъства на срещата. Ще бъдем в централата на ВМРО, обяви Бареков.

 

След рекламната пауза Петров подари на лидера на "България без цензура" офицерски кортик. Бареков спази традицията при дарове на хладни оръжия и върна метален лев на Росен Петров.

 

След което водещият се раздели със зрителите bTV с думите: "Благодаря ви! За мен бе чест да сме заедно 5 години".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай