Омбудсман става зам. -областен на Пловдив

Подсилиха Здравко Димитров и с опитен полицай

Омбудсман става зам. -областен на Пловдив | StandartNews.com

Служебният премиер проф. Огнян Герджиков назначи двама нови заместник областни управители в Пловдив. Екипът на Здравко Димитров ще бъде подсилен от Ангел Рангелов и Владимир Петров.

Ангел Рангелов е завършил Академията на МВР и юридическия факултет на Софийски университет. Той има 33 годишен стаж в структурата на Министерство на вътрешните работа. Започва работа през 1976 година като районен инспектор на Първо РУ – Пловдив, в следващите години е бил оперативен работник в криминална и икономическа полиция. В периода 1992 – 1998 е началник на Четвърто РПУ – Пловдив, а през 1998 година – началник на направление „Оперативно" към РЗ „Полиция". Рангелов е бил директор на Областна дирекция Полиция, на ОП „Синя зона – паркинги и гаражи" Пловдив и ръководител отдел „Сигурност" към ВЕЦ Пловдив.

Владимир Петров е на 45 години. Завършил е българска филология и право, има магистратури по банкова администрация, маркетинг, мениджмънт и журналистика. Специализирал е в областта на изборното право. Многократно е бил председател на общинска избирателна комисия и временно е изпълнявал длъжността омбудсман на гр. Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай