Ламбо: Аз първи предложих на Елена Йончева

Ще има още интересни имена в листите, обяви големият актьор

Ламбо: Аз първи предложих на Елена Йончева | StandartNews.com

Не знам кои ще са ми опонентите, само чувам разни неща, обяви големият актьор Стефан Данаилов, който ще води две листи в София и Варна.

Той разкри също в интервю пред "Нова телевизия", че пръв е поканил Елена Йончева за депутат. "Първо Елена аз я поканиха за комитета по кандидатурата на Румен Радев, тя го харесваше и смята, че е добър избор. Познаваме се, предпложих и да се кандидатира като депутат. Трябват ни имена,а за нея ще е интересно. Тя каза, че е склонна, но отложи решението и така останаха нещата. В навечерието на листите, имах разговор с Корнелия Нинова, която ми каза, че я е поканила. Говорихме вечерта и се разбрахме на сутринта да даде отговор - каза да", обяви Ламбо. Той разкри, че е бил изненадан от появата на Тома Томов, за който не е вявал, че ще приеме. 

Данаилов не се пристенява, че Томов има досие. "Ако питаш десните - има значение. Но на човек не му пише на челото - ДС. Освен това доста и при тях имаше. Ако не броим доностиците, които не са малко - другите са работили за България", отсече актьорът. 

Той бе категоричен, че БСП не се опитва да комадва Румен Радев: "Наставления и неговите приближени могат да дават, защо да е БСП? Да го каже Радев - да, а не премиерът да го съчинява. Ако бяхме съветвали, нямаше в Кърджали да сложат човек на Гердиков, който за нищо не става. Много видно е", отсече Ламбо. "Радев не съм го виждал от изборната победа. Аз знам, че като имах жена до мен, споделях много неща с нея. Сигурно и те си говорят. Запознах се с жената на Радев случайно, беше в кабинета на Кирил Добрев, но той понеже е кавалер, ми каза когато тя си тръгна", продължи Стефан Данаилов. 

Той призна, че има в трепети в някои звена на партията, но и в миналото е имало отпадане на далеч повече хора от листите. 

"Чудят се какво да измислят. Тръгваме в Китай, Русия! Дрън, дрън, тя пляс. И Таня Дончева говори глупости. Рашко Младенов бил моя креатура. Аз си имах моя кандидатура", каза още Ламбо и обяви, че идва нова вълна с още по-интересни хора в листите. Освен това ще участва дейно в създаването на преизборните клипове. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай