СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /24 февруари - 2 март/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /24 февруари - 2 март/ | StandartNews.com

До последната дата от февруари небесните аспекти не се отказват да формират нашия делник. Например, аспектът Марс/Уран, е в отлична кондиция през всички дни от периода, като дори засилва влиянието си с напредването на седмицата.

Атмосферата на дните от 24 февруари до 2 март е наситена с напрежение, което на моменти прераства в взривоопасни ситуации. Често, много по-често от обичайното, хората се инатят, проявяват своеволия. Като част от последствията, е растящият брой на инцидентите. При онези, които притежават в рождените си звездни карти аспект между Марс и Уран, е възможен нервен срив.

Нещата обаче не спират до тук, тъй като е възможно да преработим правилно силата на връзката Марс/Уран. Когато успеем, ще наблюдаваме как съумяваме да наложим своите идеи, да разпрострем влиянието си над множеството. Аспектът Марс/Уран извиква у хората желание за общуване, за обмяна на информация и мнения.

При подобно развитие на картината, опасността се измества в друг план. Тогава се появява необходимостта да оценяваме рационалността на собствените идеи, да се разграничим от проявите на нездрав оптимизъм. Още повече, че именно в началото на този март наблюдаваме на какво е способно "разбирателството" между Слънцето и Нептун: склонни сме да се самозаблуждаваме, да се поддаваме на внушения, да вярваме в несъстоятелни идеи.
В момента, в който установите, че вашите действия и осъществяването на намеренията ви се възпрепятства от неочаквани пречки, моля, пренасочете усилията си другаде. Току-виж, освобождавайки мислите си от нереализуемото, ви споходи прекрасна идея.

И за да поставя "черешката" върху предвижданията за периода, ще опиша въздействието на квадрата Венера/Марс. Той е в състояние да вдъхне живот на любовта и любовните отношения, но няма да го направи безвъзмездно. Ще ни зареди с прекалено много емоции, ще ни направи импулсивни и в същото време войнствени.

Те ще се разпрострат и в общественото пространство, предизвиквайки конфликти между колеги, между подчинени и началници, както и масови недоволства.

Около 27 февруари, когато към Венера и Марс се присъединяват Меркурий и Плутон, дисхармонията Венера/Марс ще подтиква към непрецизирана изява на емоциите в общественото пространство. Нищо чудно да станем свидетели на своеволното и капризно поведение, на пренебрегване на законите. За оправдание ще се използват неистини, а оправданията ще звучат повече от нелепо.

Овен
Управлявайте характера си

През седмицата имате право да живеете на старите си лаври и същевременно да се подготвяте за атака на нови намерения, но след 9 март. Околните следяха успехите ви и сега, също като вас, са убедени, че вие можете да разчитате и на подкрепа от страна на заобикалящите, защото победителите никой никога не съди. Онова, което сте си подсигурили, ще ви позиционира добре на работното място. Остава да направите още нещо. На 28 февруари и на 1 март се постарайте да хармонизирате взаимоотношенията, като овреме се въздържите от желанието да критикувате. Когато вашите силни емоции могат да притеснят някого, следете за всяка дума и жест. Венера ще е благосклонна към онези, които познават себе си и знаят как да управляват характера си. Така, със сигурност, ще избегнете усложненията. Ако съдбата ви е подготвила нови срещи в личен план, допитайте се до своята интуиция как да продължите.

Телец
Шесто чувство

Вслушвайте се в своята интуиция, доверете се на усещанията си. През новата седмица имате възможност да получите вярна обратна връзка с реалността, единствено благодарение на своето шесто чувство. Така, делникът няма да ви изглежда изтощителен, а усилията – непосилни. Редно е да превъзпитате и нетърпението си. Нищо няма да се случва толкова бързо, колкото желаете. Планетните аспекти са се погрижили да се възползвате от една глътка свеж въздух на 24 и на 25 февруари. Поемете я заедно с намерението си да преобразите, да промените или да подновите нещо важно. В резултат, ще се почувствате по-спокойни и няма да ви липсва ентусиазъм по време на ежедневните ви занимания. Благодарение на съчетанието между вашето рождено Слънце, Венера и Марс, вие изпитвате вътрешни колебания, но и знаете как да ги преодолеете. Не съжалявайте за провалените си планове. Помнете обаче, че новите имат нужда още да отлежават.

Близнаци
Любов и хармония

Любовта е вашият стимул. Сега тя ви ентусиазира, подтиква ви да преоткривате света, хората. Благодарение на вътрешната си готовност да общувате, вие привличате хората. Надявам се, че знаете какво правите, защото вниманието им ви задължава, а и няма да ви е лесно да се справяте с техния критицизъм. Дисхармонията Венера/Марс във вашия случай е стимул с бърз и силен ефект върху способността ви да маневрирате. Бъдете готови да посрещнете интереса им с идеи и нови предложения. В крачка променяйте и прекроявайте плановете си така, че колкото е възможно за по-дълго време да сте в центъра на актуалните трансформации. Дните 1 и 2 март предпочетете да прекарате в позната обстановка. Не предприемайте пътувания. Нови лица и обстоятелства могат да станат причина за вземането на неадекватни решения или за грешки. Стремете се да предвиждате ситуациите. Забранете си невротични реакции или необоснова еуфория да ръководят поведението ви.

Рак
Усещане за отпуск

В края на месец февруари Венера е добронамерена към вас. Нейното влияние се усеща навсякъде в делника ви и вие се чувствате така, сякаш сте в отпуск. А и началото на март ще е не натоварен период. Предоставена ви е възможност да попътувате, да видите в нова светлина места, хора, идеи, събития. Не е необходимо да отидете надалеч, за да се случи това. Промяната в обстановката е препоръчителна, само за онези, които нямат поети задължения към настоящия момент. Добро съвпадение е фактът, че март започва с официални почивни дни. Това ви позволява по-свободно да планирате дните и да отделяте повече време на развлекателните занимания. Но дори, докато отпочивате, не губите добрата си форма. Околните ще остават учудени от бързата ви реакция. Улавяте още във въздуха делови предложения, идващи през вибрациите на транзитиращите Слънце и на Плутон. След като ги осмислите, ще сте готови за действия, които ще предприемете на следващ етап, след 9 март.

Лъв
Инициативност и време за себе си

Вие сте амбицирани да се възползвате от по-благоприятното спрямо вас в сравнение с околните отношение на аспекта Венера/Марс. Не се колебайте да сте активни и да поемате инициатива. Нека околните разберат, че не се шегувате и че имате конкретни намерения. Така ще ви погледнат с други очи. Седмицата има и други достойнства. Предлага ви се възможност да разпуснете – пробвайте да планирате отдих. Онези, които ще се задържат на работното си място и вкъщи, нека обърнат подобаващо внимание на вибрациите на Венера. Тя ще "отключи" заложбите ви. Мнозина ще се решат да търсят всевъзможни начини как да отделят повече време за своето хоби. Около 28 март посветилите се на изкуството, на науката или на културата ще получат признание за работата, за дейността си. Приветствам това намерение, но ви предупреждавам, че е редно да сте внимателни при работа с режещи инструменти, при шофиране.

Дева
Практични и целеустремени

Всичко ви се отдава с лекота. Ще правите, каквото решите или какво сте си намисли. Не е трудно да се сетите, че с подобно поведение ще предизвикате проблеми с околните, които смятат, че съвместната ви работа или живот куцат именно заради вашите самоволни действия. Но това ни най-малко не ви притеснява. Така или иначе, през тези дни вие поставяте семейството и семейните дела на втори план. Вълнува ви друго. Настоявате да споделяте, да съпреживявате с някого и сега търсите контакт с онези, в които откривате свои верни слушатели. 28 февруари е денят, който ще изиграе ключовата роля за определяне на вашето отношение към близък човек. Вие ще решите и какво място ще му отредите в живота си. Събитие или разговор ще наклонят везните към вземане на решение. Началото на новия месец, март също не е натоварено със събития. Въпреки това, надявам се, правилно да разчетете вибрации на Венера и на Плутон, които ви подтикват да преразгледате свои решения, свързани с финансови операции. Така ще си спестите разходи или нерви в бъдеще.

Везни
Стабилни и положително настроени

Навлизате в седмица без напрежение и не смятате да „прихващате" от напрежението, което витае. Силата на вашата поведенческа линия днес е в последователността. Разполагате с нея, благодарение на аспектите на седмицата. Прочетете повече за тях във въведението. Наясно сте с намеренията си, готови сте да помогнете и на други да решат какво да правят. С една дума, стабилни и положително настроени сте и това ви помага в работата, подобрява контактите ви. Всъщност, вие се намирате за променени. Залагате на нови цели, очакванията ви са нови, а и не търсите виновни. В отношението ви към света има човещина и разбиране. Тези чувства ще се установят трайно и ще ръководят живота ви. Това се случва в синхрон с вибрациите на епохата на Водолей, които вие разбирате и бързо възприемате. Пазете се единствено от главозамайване. Не бъдете и инатливи. Дори да сте сигурни в правотата си, намерете начин лежерно да действате и без силни думи и критики да отстоявате своето.

Скорпион
Готови да се вслушвате в съвети

С приближаването на края на февруари ставате все по-нетърпеливи. Очаквате важни развръзки, очаквате новини в професионалната сфера и се надявате на приятни събития в личен план – всичко това подготвяхте дълго и старателно. Бързам да ви предупредя за необходимостта между 27 февруари и 2 март да съберете в програмата си всичко важно, което очаква изпълнение, и така усилията ви, полагани систематично от началото на годината, ще се увенчаят с успех. Поради изброените обстоятелства, сте в специално настроение. Готови да се вслушвате в съвети, настроени сте да общувате повече с близките си, да им посветите свободното си време. Поведението ви издава присъствието на деликатно вътрешно усещане за света и взаимоотношенията, което ви дава възможност за изразяване на емоциите по неподражаем начин. Моят съвет е да си отделите време за себе си, да се отпуснете и да разведрите мислите в главата си по начин, както вие си знаете.

Стрелец
Не губете търпение

Подчинявате програмата на желанията на хората около вас, но това, както ще се разбере, няма да е достатъчно, за да се възцари спокойствие. Дните ви са подчинени на напрежението, което витае и което се пренася от другите към вас. Не е възможно и да се изолирате – имате достатъчно задачи, които не позволяват да се оттеглите точно сега. Всъщност, родените под знака ви днес повече от всякога се нуждаят от хармония и от спокойна атмосфера, може би, защото не си представят, че ще я постигнат. Не губете търпение, така или иначе до края на периода, а и след това ще изкачат теми или задачи, които трябва спешно да се решат, а вашите първоначални намерения ще остават на заден план. Точно тук, за определяне на рамките на правилната поведенческа линия, на вашата седмица ще ви помогне интуицията. Явно, тя работи и ще работи на пълни обороти, тъй като присъствието на „личните" планети / Слънце, Меркурий, Венера, Марс / в картата на седмицата, се явява проводник за вашите интереси и ги защитава.

Козирог
Духовен подем и нови идеи

Краят на февруари е натоварен период за вас. Вие трябва да си отваряте очите на четири заради опасността да попаднете на нелоялни партньори или в интриги, които да подронят вашия авторитет. Тази опасност ви следва, където и да отидете. Онова, от което имате нужда, е да се усамотите, но, ще ви разочаровам, вашите планове за спокойни почивни дни до 2 март няма да се реализират. В същото време, Венера ви зарежда с достатъчно силни импулси и ви отваря да приемате нови идеи и да мислите за начинания. Най-силно тази линия ще се почувства през първите два дни от март. За да съвместите своя интерес с обстоятелствата, предлагам да се заровите в литературата по въпросите, които сега вълнуват мислите ви. Възможно е и по друг начин да подобрите уменията си. 1 март е изключително подходящ за водене на същностни разговори. Очаквам да разбиете на пух и прах тезите на опонентите си. Ако това не е за вас, то със сигурност ще изпробвате силите си другаде: отлично ще се представите по време на спортни занимания.

Водолей
Вълнуваща интимна връзка

Месец февруари завършва добре. Постарахте се да планирате седмицата. Не желаехте и не търсехте силата на импровизацията. Чувствате се отговорни за всяко свое решение и държите под око всичко, за да не пропуснете нещо важно. Съсредоточени сте в делника, в деня днес без да правите планове за бъдещето. Убедена съм, че това ще се окаже правилна стратегия. Доводът откривам в присъствието на активна Венера и нейната връзка с Марс. Техният аспект, макар и недълготраен, е много интензивен. Ако имате намерение за пътуване, ще се разнообразите и ще се заредите с нови идеи. Заедно с тази линия, в характеристиките на дните се появяват анонси за задълбочаващи се лични отношения, за разгръщането на вълнуваща интимна връзка. Мнозина ще се размечтаят. Още е рано за големи планове. Около 2 март, под въздействие на актуалните вибрации, вашата мнителност ще се задълбочи. При вземане на решения, вслушвайте се единствено в гласа на своето шесто чувство.

Риби
Укрепете вътрешния си баланс

Вие сте смутени. Наблюдавате суматоха наоколо и сте наясно, че няма как да останете сухи, че нервността и страхът ще ви завладеят. Не желаете да ви свързват с реализацията на ничии планове и показвате, че се държите на положение, което според вас означава дистанциране. Именно това няма как да постигнете. Към 28 февруари, а и през първите два дни от март опасността да направите грешка или да вземете неправилно решение расте. Успоредно с това, от вас имат нужда под домашния покрив. Там направете всичко необходимо, за да не се задълбочи един проблем/разрив между членове на фамилията. Когато не знаете как да се измъкнете от кашата, доверете се на предчувствията си и не пренебрегвайте гласа на интуицията си. На 2 март можете да презаредите батериите си с дълги разходки в края на работното време или по обяд. Изпитвате остра нужда от промяна и се питате как да възстановите вътрешния си баланс, тъй като ви е ясно, че лошото настроение и умората подкопават здравето ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай