СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /21 - 27 април/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /21 - 27 април/ | StandartNews.com

Стартирахме април с ожесточение: убедени бяхме в правотата си. Всеки с всички средства защитаваше тезите си. Това противопоставяне се дължеше на присъствието на Марс върху знака на Козирог. На тази зодиакална територия като у дома си вече се е установил Сатурн. И надпреварата им за надмощие бе неизбежна. Всяка от планетите очаква признание за своя дял в световните дела.

През този април 2018 нямаше разочаровани: и Марс, и Сатурн получиха признание от своите подръжници. Марс от страна на инциативните, от онези, които смятат, че трябва да ръководят и имат правото на глас. Сатурн - от властимащите, които се възползваха от правото си да се направят, че не чуват.

Сега, след 23 април, всички те отново са заедно и играят от един отбор, защото са обединени от еуфоричната убеденост, че всичко е възможно, щом сме силни.

Моля, дръжте под контрол емоциите и пристрастията си! Още повече, че вече е ясно, че между 23 и 26 април нещата ще се случват единствено с натиск и усилия. Но нека да не чакаме пиленцето да кацне на рамото ни, да не се надяваме да спечелим от тотото.

От друга страна, колкото по-бойко сме настроени, толкова повече са препятствията ще срещаме. А те от своя страна, ще ни мотивират да сме оше по-напористи. Параграф 22. На 23 и на 24 април към описаната тенденция се присламчва една приятна вибрация. Тя идва от хармоничните връзки на Юпитер и разведрява обстановката. Общуването между близки и приятели доставя истинска наслада на душата и сетивата. Подходящ момент за тържества и отбелязване на празнични поводи.

Де юре фазата на Меркурий се изчерпа, но планетата все още подлага на проверка лоялността и почтеността ни.
Ако работите по правилата и зачитате законите, на 25 и на 26 април се пригответе за вземане на решенията. Почти е невъзможно да сбъркате!

Овен
Избийте нерви със спорт

Как да ви кажа по-ясно, че се налага да сте внимателни. Ако го направя деликатно, може да не ми обърнете внимание. Ако спомена, че е опасно, мога да ви притесня. Нито едното от двете не е точното решение. Допускам, че причини за ядосване няма да липсват в делника ви. Но също съм убедена, че имате алтернатива за деликатно нагласяне на поведението при дадените обстоятелства: изразете своето отношение към нещата от живота, като изберете да сте активни физически или да избиете гнева си със спортни занимания. 25 април е вашият важен ден - употребете го за подреждане на приоритетите си и опитайте да се разделите с песимистичните настроения.

Телец
Използвайте опита си

Разплатете дългове, приключете със заеми, кредити и ипотеки. С всичко, ако има и друго, което ви тежи. Дори ако ви е невъзможно, съкратете сроковете. Трябва ви яснота за бъдещето, за да работите успешно днес. Има още нещо - така ще надвиете страховете си. Те ще имат граници. В този процес на обмисляне повече работа ще ви свърши опитът и съпоставките с минали процеси. Не се доверявайте на интуицията си. Сътрудничеството с околните също си казва думата. Запитайте се кому имате доверие? Как да се възползвате? Черпете сили от познанията на заобикалящите. Имате подем в организаторските си умения. Не се задоволявате с повърхностни наблюдения.

Близнаци
Имайте търпение

Вие имате идеи, оглеждате варианти за раздвижване на плановете си в професионалната сфера, където смятате да използвате творческите си заложби, за да надскочите досегашните граници. Разбира се, така изглеждат дългосрочните ви намерения. Важно е да спомена, че се въздържате от планове за днес и утре. Напълно сте наясно, че не вие разполагате със силните козове. Възприели сте изчакваща и озъртаща се позиция - и много правилно. На 26 и 27 април вашите идеи получават тласък отвън и придобиват облика, който ви задоволява. Моля, полюлейте ги още малко в мислите си преди да ги споделите. Подходящият за това момент идва около 2 май -след пълното възстановяване на директното движение при вашия управител, планетата Меркурий.

Рак

Успокойте топката

Задават се нееднозначни дни. Вие обаче няма да сте склонни да внимавате. Напротив. Установявам, че сте хаотични и невъздържани. Показвате и подчертавате пред другите причината за поведението си като подчертавате, че сте неудовлетворени. На ваше място бих била по-предпазлива, тъй като не всички разбират правилно, че това е откровеност, а не ангажимент към тях. Някои дори смятат, че искате да манипулирате и да управлявате. Трудно ще ги разубедите между 24 и 27 април. Това са дати, изпълнени с напрежение. Мнозина ще установят, че враговете им са много и не е възможно да си затварят очите пред опасността от нов разрив между тях и делови партньори. На 23 и на 27 април трудно намирате общ език и под семейния покрив.

Лъв
Без физически претоварвания

Звездни съчетания, към които принадлежат Меркурий и Юпитер, са водещи за вашата седмица. Меркурий ви дава идеи и творчески размах, докато Юпитер ви подлага на изпитанието да се преборите с песимистичните си настроения и очаквания. Идеите, които никнат една след друга, ще се реализират след началото на май. Вместо да подлагате себе си и околните на натиск, за да получите отново отговор, че трябва да почакате, предлагам ви да се възползвате от предоставените от обстоятелствата благоприятни условия за разпускане, разтоварване и събиране на впечатления. Някои ще се впуснат да доказват на себе си и завидната си физическа издръжливост, което е в противоречие с правилната линия на поведение. Важно е да се въздържат от претоварване и пресилване на мускулатурата между 24 и 27април, за да се избегнат травми.

Дева
Размърдайте интуицията

Вие печелите добре. Добре се справяте и с харчовете. Имате основание за спокойствие и поглед към нещата, които ви носят вътрешно удовлетворение. Занимавате се с онова, което изтъква способностите ви, отличава ви и ви позволява да се наслаждавате. Сигурно ще ви е нужно да направите сверка с интуицията си: тя също действа безотказно! В края на периода неочаквано ще се замислите за онова, което ще следва след време, когато няма да работите. Хрумва ви идея за занимание. И някак се сепвате от това, какви мисли ви се въртят в главата! На 27 април отново сте деловите Дева и донякъде с облекчение се връщате към делничните занимания след една много променлива и малко странна седмица. Напълно съм съгласна с този избор.

Везни
Внимателно със срещите

Идват опасни времена. Така мислите вие, а не заобикалящите. Проблемът е, че застъпвате различни становища и разминаванията дават повод за конфликт. За съжаление, вие не сте склонни да кажете "извинявай", камо ли да си признаете, че сте "преиграли". По този начин без да искате, ще насочите положителния заряд на своята енергия в грешна посока и е възможно по този път да се срещнете с неправилните хора. Много, много внимателно избирайте срещите си и не се доверявайте на непознати на 26 и на 27 април. Опасността да се подведете нараства, а също и зависимостта ви от решения, които ще обявите, бързайки да си кажете думата. А това е последното, от което имате нужда и полза. Ако искате да чуете съвет, той ще гласи: гледайте преките си ангажименти, изчиствайте задачите от делничната програма без да си придавате важност. Така си спестявате главоболия на работното място и у дома.

Скорпион
Прекалявате със самоанализа

Вие разполагате с енергия и физическа сила. Бих ви предложила да я изразходите по предназначение, като си набележите сериозни задачи или планирате няколкодневни походи. Ходенето, движението и смяна на обстановката ще направят чудеса за вашата психика. Така ще се успокоите, че държите тялото си под контрол. Хармоничният аспект на Слънце/Нептун ви подтиква да се самоанализирате. Ще си дадете сметка за потребностите си, ще осъзнаете липсите. Няма съвършени хора, както и идеални дадености. Има ли смисъл да преследвате нещо, което не съществува? Заради разочарованието ще се скарате и с онези, които винаги са ви поддържали. Надявам се, разумно да се откажете от настоятелността, за да не провалите идващите празници.

Стрелец
Избягвайте конфронтации

Първите четири-пет дни от периода са активната му част. Вие не спирате да работите, да планирате и да очаквате резултат от своята професионална дейност. Моля, спазвайте правилата за безопасност при работа на 26 и на 27 април. Възможно е заради залисия или поради желанието да се наложите, да надприказвате някого. Неразумната настойчивост най-малко не подхожда на момента. Ако не смеете да се доверите на интуицията си, тъй като в последно време ви е подвеждала, изберете човек, на когото да се доверите. Сега общуването ще ви носи не само сигурност, но и блестящи идеи, за чието изпълнение нямате конкуренция. С други думи през този седемдневен период ще спечелите много повече, ако избягвате конфронтациите на работното място и в личния живот, независимо дали одобрявате нечие поведение или не.

Козирог
Откажете безсмислени дискусии

Все нещо се обърква. Казвате си: "Меркурий си отиде. Сега какво става?" Налага се да уточня, че прибързвате. Де факто ретроградната фаза на планетата остава до началото на май. Така че търпение. Предстои да преживеете напрегнати моменти между 24 и 27 април: противоборства и противопоставяния, които бързо изчерпват силите ви. Те са в полето на взаимоотношенията вкъщи и в професионалните контакти. От друга страна, емоциите ви се нуждаят от отдушник. Ярката ви индивидуалност едва ли ще се задоволи с полвинчати отговори и с неясни обяснения. Към 26 април сте склонни да се впускате в обширни разисквания, да участвате в дискусии, които повече ще ви изтощават, отколкото ще ви приближават до истината. Надявам се много бързо сами да осъзнаете безсмислеността им. Дайте простор на занимания, които ви разтоварват.

Водолей
Доверете се на шестото чувство

Звездните аспекти са благоразположени към вас. Усещате го и ви дава сили да гледате към края на април с надежда да получите отговор на въпросите си, да постигнете желана цел. Голяма е и кошницата със задачите, които сами си поставяте или идват към вас, защото сърцето и вратите на дома ви са широко отворени. Няма да закъснее подръжка от страна на близки хора. За празничните дни от периода мнозина планират съвместни пътувания с близки или приятели. Поемате тези инициативи с надеждата да поставят отношенията ви на по-стабилна основа. Изненади и тук няма да липсват. В компанията ви ще се появи личност, която ще привлече вниманието ви, а след време може и да промени живота ви. В този момент ви съветвам да се доверявате на шестото си чувство, а не на съвети.

Риби
Спрете критиките

Вие изисквате много. Първо критикувате, после се замисляте над обстоятелствата. Навярно, силните вибрации на транзитиращото Слънцето и Нептун ви задължават да говорите само онова, което ви е на сърцето? Опасно е. В днешната ситуация се очаква от вас да правите точно обратното - да сте куртоазни. Убедена съм, тъй като едва ли ще ви се отдаде, че ще е далеч по-продуктивно до 27 април да се съсредоточите върху работата си. Там идеите и творческият подход биха могли да ви отведат до желан резултат, а и ще ви се предложи да работите самостоятелно без да се налага да обяснявате защо постъпвате така и как сте стигнали до решението си. Последните дни от периода са ви дадени за отдих и развлечения, вероятно, за да осмислите следващите си предложения към партньорите или авторитетни личности в бизнеса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай