18:46 ч.

14.11.11

1 мин.

1262

0

0

Роботът потвърди: Взривен е само един склад

от Стандарт Нюз |

Роботът потвърди: Взривен е само един склад
Снимка: Авторът

София. Само един склад се е взривил в бившите военни складове край севлиевското село Ловнидол, показват огледите на място. Останалите осем помещения не са засегнати.

В понеделник на мястото на взривовете бяха изпратени два безпилотни самолета и един робот. Достъп до робота имат единствено от командния пункт на фирмата производител. В операцията участват около 20 специалисти.

Първият полет над складовете е направил малък безпилотен минисамолет с камера. След него на около 80 м над зоната е минал и втори самолет, който има по-голяма разделителна способност. Целта на безпилотните самолети е да регистрират размера на нанесените щети и целостта на останалите складове.

Очаква се чак при физическия оглед от специализираното звено да се намерят и отговорите за причините за взривовете. Последният взрив в бившите военни складове край Севлиево беше регистриран в понеделник сутринта в 7.40 часа.Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент