Милениум Клуб учреди стипендия - Образование - Стандарт Нюз


20:45 ч.

04.12.17

1 мин.

0

2

0

Милениум Клуб учреди стипендия

от редактор |

Милениум Клуб учреди стипендия

Клубът на младите българи в чужбина, Милениум Клуб България, учреди стипендия за български студент на коледната си благотворителна гала вечеря, която се проведе за пръв път в Лондон. На събитието присъстваха професионалисти от шест различни националности, сред които банкери, консултанти и адвокати работещи в някои от най-престижните фирми в Лондон и Париж.


Средствата, които са набрани до този момент се равняват на стойност 7,500 лв. Клубът ще продължава да събира дарения до Коледа и се надява, че стипендията ще надхвърли 10,000 лв.


Независимо жури ще състави критериите, по които ще бъдат давани средствата и изискванията към кандидатите в началото на 2018 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:53 · 05.12.2017
Банките са пълни с такива млади и некомпетентни омайници,сложени там за да създават фалшиво впечатление ,че системата "работи"!
Потребител · 06:51 · 05.12.2017
Тези какви ще стават.Ще стоят в разни офиси и ще лъжат колко сме добре финансово когато взимаме кредити,ипотеки,акции и други подобни балони с въздух на нео-либералната измама.Т.е. готвят се да станат спекуланти и мошеници.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент