13:00 ч.

14.06.18

1 мин.

0

7

0

Меркел призова за единен европейски подход за бежанската криза

от редактор |

Меркел призова за единен европейски подход за бежанската криза

За единен европейски подход при разрешаването на кризата с мигрантите призова Ангела Меркел. Според германския канцлер той трябва да е съобразен с интересите на всички страни членки на ЕС.


Меркел пое отговорност за скандала в Службата по миграция и бежанци


Меркел подчерта, че Италия не е получила достатъчно подкрепа от другите страни в Общността.


Ангела Меркел е обект на остри критики от страна на германските й колеги консерватори заради нейната политика спрямо мигрантите. Тя обаче предупреди европейските страни да не предприемат едностранни действия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:35 · 16.06.2018
Всички европейски управляващи-без Орбан, са за доживотна тъмница!!!
Потребител · 06:51 · 16.06.2018
Бежанци Няма. Тази Арабска Измама вече я РАЗКРИХМЕ. Арабските и африкански змии и Крокодили ги убиваме от 1500 години.Всички араби, турци и негри влезли в Европа трябва да бягат обратно към Африка или Саудитска Арабия, или да ги избием. Мюсюлманско- Ислямистките маймуни, динозаври и мамути да умират.
Потребител · 00:53 · 16.06.2018
Тази баба разказа играта на Европа завинаги
Потребител · 20:46 · 14.06.2018
Ей, голяма омраза се носи тук, защо не се гръмните, бе, злобари!!!
BarakBaghdadi · 23:43 · 14.06.2018
@Потребител Мили ми Андрешко, че българите сме мърди, и че си траем го знаят всички , казват ни го наричайки ни "предвидим и надежден партньор"....
Потребител · 14:02 · 14.06.2018
Бездетната лезбийка ги покани. Не съм ги поканил аз. Който кани той да ги храни. Това е
BarakBaghdadi · 13:16 · 14.06.2018
Тоя бабет как има очи да призовава за каквото и да е!? Германците са много нагли хора, нем редовно се осират, хем с голямо самочуствие....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент