Кличко с ембарго за нашите медии

Кличко с ембарго за нашите медии | StandartNews.com

Украинецът мотае Кобрата за програмата в Хамбург

Мениджърската агенция на Владимир Кличко К2, която организира двубоя с Кубрат Пулев, наложи ембарго на медиите в България. Най-безцеремонно компанията отказа масово акредитации на нашите журналисти. По информация на "Стандарт" единствено Нова телевизия, която има права да излъчи двубоя за световната титла по бокс в тежка категория за професионалисти, е получила зелена светлина.

От К2 не са уважили молбите на нито едно родно издание под предлог, че местата са ограничени поради огромния интерес. Това е поредната гавра на агенцията, след като даде само два билета на Пулев. В поредица интервюта нашето момче спомена, че дори и на него организаторите не отпускат пропуски. Кубрат бе бесен от отношението, защото според правилата има право на 10% от пуснатите в продажба билети, нещо, което Кличко е пренебрегнал.

Украинецът взима всички мерки да ограничи всякакво българско присъствие на сблъсъка си с Кобрата на 6 септември в Хамбург и да остави двубоя на тъмно. Влад се възползва от всякакви възможност за удари под кръста. След отказа да се подложи на допинг тестове унизителното му отношения към Пулев продължава. Щабът на Кобрата е държан в непрекъснато напрежение, като хората на Кличко бавят всякаква информация за датите и часовете на пресконференциите и откритите тренировки. Това явно ще принуди екипа на Пулев "Зауерланд" да отпътува преждевременно от Берлин за Хамбург.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай